4400 din za vaučer za popust na letovanje u Španiji (7 noćenja: 6 sa polupansionom i 2 sa doručkom + autobuski prevoz) već od 418 evra!

76860 DIN
Ponuda je istekla
Agencija posluje od 1992. godine
Izuzetna organizacija i vodiči
Povoljne cene

SALSOMAGGIORE TERME-MONAKO-NICA-LLORET DE MAR-MONTECATINI TERME

Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana

Termin

06.06.

18.06

20.06.

02.07.

11.07.

23.07.

25.07.

06.08.

08.08.

20.08.

22.08.

03.09.

05.09.

17.09.

19.09.

01.10.

Usluga

6HB +2BB

6HB +2BB

6HB +2BB

6HB +2BB

6HB +2BB

6HB +2BB

6HB +2BB

6HB +2BB

 HOTEL ALEGRIA MARINER 4*

Redovna cena

498

548

638

648

648

558

518

498

Cena uz kupon

428

478

568

578

578

488

448

428

HOTEL ALEGRIA SUN VILLAGE 4*

Redovna cena

498

548

608

618

618

548

508

488

Cena uz kupon

418

468

558

568

568

478

438

418

 

PROGRAM  PUTOVANJA:


1. DAN – BEOGRAD
Sastanak putnika na parkingu Sava centra ( savska strana) u 17:00h. Polazak iz Beograda u 17:30h. Dnevna i noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije, i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN –SALSOMAGGIORE TERME
Dolazak u Salsomaggiore Terme u prepodnevnim časovima. Terme se nalaze u pokrajini Emilia Romagna. Posle Parme od 2016 godine ove terme su najposećenije od strane turista. Šetnja sa vodičem. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor I individualne aktivnosti. Noćenje.

3. DAN –SALSOMAGGIORE TERME - MONAKO-NICA
Doručak. Napuštanje hotelskih soba, pakovanje kofera u autobus. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Azurnoj obali. Dolazak u  Kneževinu Monako, obilazak druge najmanje države na svetu. Obilazak Monako-Villa: Okeanografski muzej osnovan 1910.god. u kome se nalazi akvarijum, botanička bašta princeze Grejs Keli sa vidikovcem sa koga se pruža predivni pogled na Kneževinu, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama su sahranjeni princeza Grejs Keli I princ Renije III, Prinčevska palata...Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Nici. Po dolasku u Nicu obilazak prestonice Azurne obale. Razgledanje grada sa vodičem: Trg Masena, Englesko šetaliste, hotel Negresco. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Španiji. Noćna vožnja kroz Francusku.

4. DAN - LLORET DE MAR
Dolazak u Ljoret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmantnog gradića, poznatog letovališta na obalama Katalonije u regiji Costa Brave. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu. Večera. Noćenje.

5.DAN- LLORET DE MAR – „PLAŽE COSTA BRAVE“- TOSSA DE MAR – PLAŽA SANTA KRISTINA - BOTANIČKA BAŠTA PINYA DE ROSA- VINARIJA (DEGUSTACIJA VINA)
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete najlepšem letovalištu na Costa Bravi -Tossa de Mar-u I Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka poseduje neverovatan šarm. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner zahvaljujući kojoj je ovaj ribarski gradić postao poznat I omiljen među jet-setom. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, sunčanje. Drugi deo dana provodimo na jednoj od najlepsih plaža i uvala okruženoj borovom šumom - Santa Kristini. Prvo ćemo posetiti nestvarno lepu botaničku baštu Pinja de Rosa koja je rad dr.Fernanda Riviere koji je deo svog života posvetio uređivanju upravo ovog prostora. Zovu je još i “bašta kaktusa” za koju posetioci kažu da je “raj na zemlji”. Ovaj vrt se prostire na 50 ha, sa oko 7000 biljnih vrsta. U povratku svraćanje u vinariju (bodegu) na degustaciju vina, čuvene španske sangrije i tipičnih suhomesnatih delikatesa po kojima je Španija poznata u svetu. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme. Noćenje.

6.DAN - LLORET DE MAR –BARSELONA PANORAMIKA
Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone. Panoramski obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo i Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion,Kolumbov spomenik, luka De la Paz, šetalište Las Ramblas. Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas I čuvenoj gotičkoj četvrti - Barrio Gotico. Povratak u Lloret de Mar. Večera. Noćenje.

7. DAN - LLORET DE MAR
Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje. Večera. Noćenje

8. DAN- LLORET DE MAR - BARSELONA MAGICA
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magike. Po dolasku u Barselonu kupanje i sunčanje na prelepim plažama Barselone ili mogućnost šopinga u tržnom centru Dijagonal de Mar. Nakon kupanja fakultativna poseta parka Guell koji je potpis čuvenog katalonskog arhitekte Antonia Gaudia. Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti I zvuka, popularnih „Magičnih fontana“ zvanično najposećeniju atrakciju ovog grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima.Večera (hladna večera nas čeka u hotelu).Noćenje.

9. DAN - LLORET DE MAR
Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje. Večera. Mogućnost fakultativnog izleta „Barselona by night“ (Barselona noću). Polazak posle večere. Osetite i prepustite se čarima noćnog života u Barseloni koja pruža turistima romantične trenutke na trgovima, kafićima,restoranima… Povratak u Ljoret de Mar u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

10. DAN -LLORET DE MAR-FIGUERAS
Doručak. Napuštanje hotelskih soba I pakovanje stvari. Slobodno vreme do poslepodnevnog polaska za Figueras. Dolazak u živopisni rodni grad čuvenog nadrealiste Salvadora Dalija. Slobodno vreme za uživanje u ovom šarmantnom gradiću ili mogućnost fakultativne posete muzeju, najvećem nadrealističkom objektu na svetu, čiji eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Italiji. Noćna vožnja.

11. DAN –MONTECATINI TERME
Dolazak u Montecatini Terme, poznatu italijansku  banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Glavna ulica je Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi I restorani i  ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makIjato i probate italijanske paste. Noćenje.

12.DAN – MONTECATINI TERME – VIAREGGIO - MONTECATINI TERME
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Viareggio ,jedno od najlepših letovališta Toskanske rivijere. Talasi sa Ligurijskog mora sa jedne strane i  beli mermerni vrhovi Massa Carrare sa druge strane su opravdali nadimak Biser Ligurijskog mora. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje na peščanim  plažama uz preporuku za dobre restorane i lokalne kafiće  koje je i Giacomo Puccini posećivao. Slobodno vreme do povratka u Montecatini Terme i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

13. DAN – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv, dvd, ac),prema program putovanja
- Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 4* i 1 noćenje sa doruckom u Salsomaggiore Termama u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama i 1 noćenje sa doručkom u Montekatini Termma u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama.
-Usluga predstavnika agencije / vodiča,
-Obilaske gradova prema programu, (Salsomaggiore Terme, Monako, Nica, Montekatini Terme)
-Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Individualne troškove putnika
-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
-Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-1 €/noćenju za hotele 3*,1.5€/noćenju za hotele 4*)
-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Salsomaggiore Terme (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1,5 €/noćenju, 4* -2,5 €/noćenju
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit zbog raspoloživosti
Alegria Sun Village 4* 175 e
Alegria Mariner 4* 185 e

FAKULTATIVNE IZLETE:
- “Barselona panoramica” – 35 € / deca do 12 god. -20€ (celodnevni izlet)
- “Barselona magica” - 30 €/ deca do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)
- Plaže Costa Brave: Tossa de Mar, Santa Kristina, bodega (besplatna degustacija vina) i poseta botaničkoj bašti - 25 €/ deca do 12.god. 10 € (cena uključuje prevoz,razgledanje Tossa de Mara sa vodičem,ulaznicu za botaničku baštu i degustaciju vina)
- Barselona „ By night“ (Barselona noću) 20€ / deca do 12 god. 10€
- Viareggio -20 €/deca do 12.god. 10€
- Muzej Salvadora Dalija * -20 €/deca do 8 god.- 5€ (cena uključuje: ulaznicu I rezervaciju ,cene su podložne promeni)
- Park Guell * - 15€ /deca do 12 god.10€ (cene su podložne promeni)
PAKET IZLETA (NE OBUHVATA IZLETE SA *) - 120€

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 12)
Ilija Ljubaznost vodica, kao i odnos vodica sa putnicima. Udobnst prevoza i profesionalnost vozaca.
Snežana Sjajna organizacija, za vodica Igora sve pohvale, bus udoban, vozaci profesionalci. Hotel je korektan, taman koliko zvezdica i ima (tri). Mozda bi mogli da porade vise na higijeni sobe.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ETA TOURS d.o.o.

Obilićev venac 18, TC City Passage, Beograd
011/3285-717; 011/3282-905

Napomene

  • Vaučer plaćate 4400 din, u agenciji plaćate zavisno od odabranog termina i smeštaja.
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
  • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
  • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv, dvd, ac),prema program putovanja
- Smeštaj na bazi 6 polupansiona u Lloret de Maru 4* i 1 noćenje sa doruckom u Salsomaggiore Termama u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama i 1 noćenje sa doručkom u Montekatini Termma u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama.
-Usluga predstavnika agencije / vodiča,
-Obilaske gradova prema programu, (Salsomaggiore Terme, Monako, Nica, Montekatini Terme)
-Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Individualne troškove putnika
-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju
-Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-1 €/noćenju za hotele 3*,1.5€/noćenju za hotele 4*)
-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Salsomaggiore Terme (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1,5 €/noćenju, 4* -2,5 €/noćenju
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Doplata za jednokrevetnu sobu – na upit zbog raspoloživosti
Alegria Sun Village 4* 175 e
Alegria Mariner 4* 185 e

FAKULTATIVNE IZLETE:
- “Barselona panoramica” – 35 € / deca do 12 god. -20€ (celodnevni izlet)
- “Barselona magica” - 30 €/ deca do 12 god. 15 € (celodnevni izlet)
- Plaže Costa Brave: Tossa de Mar, Santa Kristina, bodega (besplatna degustacija vina) i poseta botaničkoj bašti - 25 €/ deca do 12.god. 10 € (cena uključuje prevoz,razgledanje Tossa de Mara sa vodičem,ulaznicu za botaničku baštu i degustaciju vina)
- Barselona „ By night“ (Barselona noću) 20€ / deca do 12 god. 10€
- Viareggio -20 €/deca do 12.god. 10€
- Muzej Salvadora Dalija * -20 €/deca do 8 god.- 5€ (cena uključuje: ulaznicu I rezervaciju ,cene su podložne promeni)
- Park Guell * - 15€ /deca do 12 god.10€ (cene su podložne promeni)
PAKET IZLETA (NE OBUHVATA IZLETE SA *) - 120€

Slične ponude