4440 din za kurs za izlivanje, nadogradnju, korekciju i negu noktiju u Castle of skill u TC City Passage na Obilićevom vencu! Popust 74%!

17000 DIN
Ponuda je istekla

Umesto 17 000 uz 74% popusta, za samo 4440 dinara pohađajte kurs za nadogradnju noktiju u samom centru grada u TC City Passage.  Ulepšajte nokte sebi, ulepsajte ih i drugima i uz to još dobijate i odličnu priliku da zaradite!

Аko ste na raskrsnici profesije, ako trenutno nemate posao evo prilike kako sebi da pomognete! Nadogradnja noktiju je sjajan budući posao a koliko ćete biti dobri zavisi isključivo od Vašeg predavača, Vašeg pristupa i talenta! Prednost kursa je što možete uz dobijeno znanje raditi i ulepšavati nokte sebi, a posebno drugima i uz to još i zaraditi! Kod kuće ili u salonu…Izlivanje, ojačavanje ili nadogradnja noktiju je izuzetno tražena, popularna i korisna tehnika. Naučite sve tajne velikih majstora za negu noktiju. Nakon kursa za nadogradnju noktiju svoje znanje upotrebite na sebi, ali i drugima. Iskoristite ovu ponudu i pretvorite je u poslovnu priliku! Nudimo Vam mogućnost kompletnog znanja što se noktiju tiče! Nudimo Vam i mogućnost da kroz potrebno, lepo i kreativno znanje i iskustvo možete da uštedite i zaradite!

Na kursu ćete proći obuku za nadogradnju, izlivanje, korekciju i negu noktiju. Kurs obuhvata odnosno naučićete sledeće:

  • Poznavanje ruku i nokta
  • Poznavanje materijala
  • Pravilnu obrada nokatne ploče
  • Masažu ruku
  • Standardnu nadogradnju noktiju (upoznavanje sa tipsama i pravilna priprema i aplikacija tipsi)
  • Izlivanje noktiju (gel tehnika)
  • Trajni frenč (za nadogradnju)
  • Korekciju
  • za sve tehnike

A za kraj mali saveti od "Castle of skill": ne gulite lak sa noktiju, skidajte ga acetonom. Mažite kremu posle pranja ruku. Ne grickajte svoje nokte, to dovodi do listanja. Svako veče utrljavajte kremu na ruke i zanoktice. Ne grickajte zanoktice. Posle skidanja laka umočite nokte u toplu vodu i sok od limuna, čistite redovno zanoktice. Nokti su za većinu žena škakljiva tema. Retko koja od nas ima sreću da ima lepe, duge i jake nokte. Lepi nokti su dragoceni!! Pazite na njih...

http://www.facebook.com/#!/castleofskill.castleofskill


Pitanja

Ivana
10.11.2012. 11:42
Da li moze da se uplati u ponedeljak,posto ovih dana nisam u mogucnosti? Unapred Hvala
Kupoman
Ivana, slobodno plati u ponedeljak ili utorak! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Castle of Skill

Obilićev Venac 18-20 (TC City Passage), Beograd

Vaučer važi

do 12.12.2012.

Napomene

Slične ponude