4490 din za maderoterapiju (5 tretmana) u novootvorenom salonu "Monami beauty" u Bulevaru Kralja Aleksandra!

8000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • maderoterapija (5 tretmana)

Ako niste do sada probali ovaj novi trend, ne znate šta ste propustili. Ranije su se oklagije koristile za pite a danas za celulit, pa i opuštanje.

Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma!

Madereoterapija se preporučuje svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!

Bolna osetljivost tokom i nakon prvih nekoliko tretmana je moguća, kao i kod klasične anticelulit masaže! Neke osobe na tretmanu samo uživaju, a neke osećaju nelagodnost dok se prelazi preko delova koji su ozbiljno zahvaćeni celulitom.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 41)
Jelena Vaučer sam poklonila dečku. Jako je bio zadovoljan kako Vlada, iako mlad dečko, dobro radi. Atmosfera je bila prijatna, a masaža još bolja.
Ivan Super masaza

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon

Todora od Stalaća 16, Beograd

Vaučer važi

do 7.12.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Maderoterapiju (5 tretmana)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 0665442240
  • Za zakazivanje termina možete poslati i sms na 066 544 22 40!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude