450 din za čišćenje kamenca i poliranje ili zamena crne plombe belom ili popravka jednog zuba i plombiranje ili vađenje zuba u stomatološkoj ordinaciji „Marković Nina“! Popust 80%!

2200 DIN
Ponuda je istekla

Mislite na Vaše zube jer zdravlje zuba je jako važno, što iz estetskih, što iz zdravstvenih razloga! Redovnim pranjem zuba održava se njihova čistoća i zdravlje ali ponekad faktori tipa hrana, piće, duvan, ostavljaju na zubima pigmente i pogoduju nastanku mekih i tvrdih naslaga. Ove naslage dodatno mogu da komplikuju zdravlje zuba i parodoncijuma. Sve ovo može da se spreči redovnim čišćenjem kamenca i poliranjem zuba.

Nedavno je objavljena studija u kojoj se kaže, da amalgamska plomba zbog svog sastava (legure metala) izaziva glavobolje, alergije, zato bi bilo poželjno zameniti ih novim estetskim ispunima koji su po svim pitanjima bolji i kvalitetniji.

Stomatološka ordinacija "Marković Nina" nalazi se u Mileševskoj 51, na 7. spratu stan broj 29. Ordinacija pruža usluge iz svih oblasti stomatologije.

Na prvom mestu ste Vi i zdravlje Vaših zuba. Preko Kupomana je kroz ordinaciju do sada prošlo preko 500 zadovoljnih korisnika, dođite i Vi i uverite se u kvalitet usluge! Ordinacija "Marković Nina" već 20 godina čini svoje pacijente zadovoljnim i srećnim, budite sigurni da će i Vas!

 


Uvećaj mapu

Pitanja

Vesna
19.3.2012. 21:25
Znaci,ja sam zakasnila za uplatu... :( rezervisala sam u petak ili subotu...ne secam se..
Kupoman
Vesna, izaćićemo ti u susret, možeš da uplatiš i sutra. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Marković Nina

Mileševska 51, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude