450 din za lasersku epilaciju malih regija (nausnice ili brada ili podbradak ili zulufi) u Body Beauty Balance 2020 na Vračaru!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  laserska epilacija malih regija (nausnice ili brada ili podbradak ili zulufi)

BODY BEAUTY BALANCE 2020 je novi salon u srcu Beograda, posvećen nezi lica i tela!

Naš salon predstavlja mesto gde će sve vaše želje postati realnost uz najviši nivo usluge i kvaliteta.Cilj nam je da se svaki klijent oseća sigurno i  zadovoljno, a to postižemo spajanjem tehnologije i znanja.Lepota svake osobe je jedinstvena i zato nam dozvolite da iz vas izvučemo maksimum, a da vam pritom sačuvamo individualnost i svežinu izgleda.Naš put do rezultata podrazumeva preciznu dijagnostiku i upotrebu vrhunske kozmetike SOTHYS i MATIS (francuska profesionalna kozmetika).Stručni tim našeg salona je visokoobrazovan, edukovan i sa puno iskustva.

Laserska epilacija diodnim laserom sa tri talasne dužine je najsavremenija, najbezbednija i najefikasnija metoda trajnog uklanjanja dlačica kod muškaraca i žena.

Diodni laser se još naziva i medicinski laser, i on je fokusiran isključivo na folikul dlake, ima mogućnost odvođenja toplote i hlađenja tretiranog dela kože tela I zato je bezbolan i bezbedan.
Ovaj najsavremeniji laser se od ranijih generacija lasera razlikuje jer prepoznaje i svelte dlačice.  Može da se radi na njemu tokom cele godine, može čak i na osunčanoj koži.

Idealno je rešenje kod uraslih dlačica i upalnih process koji uglavnom nastaju nakon depilacije, gde se u korenu dlake formira gnojna infekcija. Uklanjanjem folikula dlake rešava se problem bolnih upalnih procesa.
Za postizanje željenog efekta potrebno je uraditi najčešće 6-8 tretmana laserske epilacije sa razmakom od 3 nedelje do 2 meseca, u zavisnosti od regije koja se tretira.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Osobe kojima se ne preporučuje laserska epilacija su maloletne osobe, trudnice, dojilje, osobe sa izraženim kapilarima i proširenim venama, problematičnim mladežima i bradavicama.
Budite obazrivi i pažljivi prilikom odabira lasera za trajnu epilaciju, obezbedite sebi najbolje i najsigurnije.

www.bodybeautybalance2020.com

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 12)
Milena Preljubazna vlasnica, tretman odlican, salon cist
Rada Ljubazno i strucno osoblje. Visok nivo higijene. Prijatna atmosfera. Za svaku preporuku.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Body Beauty Balance 2020

Golubačka 11, Beograd
011/244-22-33; 066/532-14-41

Vaučer važi

do 25.10.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Lasersku epilaciju malih regija (nausnice ili brada ili podbradak ili zulufi)!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti jedan vaučer!
  • Nakon kupovine vaučera kontaktirati salon i zakazati tretman.
  • Kontakt telefon:0665321441
  • Na zakazani tretman obavezno doneti vaučer!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani tretman inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude