450 din za medicinsku masažu leđa u trajanju od 45 min za oba pola + gratis ultrazvučno razbijanje bolnih tačaka na leđima u SL Magdalena kod Beogradske Arene!

1300 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Vrhunska usluga
Brzo zakazivanje
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

 • medicinska masaža leđa u trajanju od 45 min za oba pola 
 • gratis ultrazvučno razbijanje bolnih tačaka na leđima

Kad nema zdravlja, pamet ne znači ništa, umeće se ne vidi, snaga se ne može iskazati, a bogatstvo postaje beskorisno bez primenjene inteligencije. Ovako je govorio Herofilus 300 godina pre nove ere, i malo toga se do danas na tu temu promenilo...

Lokalno delovanje masaže je direktno, kada pokretima potpomažemo krvnu i limfnu cirkulaciju usmeravajući je mehanički od periiferije prema srcu i indirektno nervnim putem. U masiranom području dolazi do vazodilatacije i do oslobađanja histamina te do ubrzane lokalne promene materije i brze resorpcije koje uzrokuju umor, kao i brže nestajanje edema i zglobnih otoka. Većina pokreta kod masaže uzrokuje povišenje mišičnog tonusa reflektornim putem, dok samo neki hvatovi, kao labavo treskanje ili valjanje, smanjuju tonus.

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 24)
Ruzica Usluga i osoblje je odlično
Olivera Moja ćerka je izuzetno zadovoljna. Ljubazni i profesionalni.

Pitanja

Jovana
13.7.2019. 00:51
Moje iskustvo sa Magdalenom: kupila sam dva kupona za medicinsku masažu leđa + gratis laser. Neću ići previše u detalje, već samo ukratko - neprofesionalno, arogantno Magdalenino ponašanje, koja se nimalo ne trudi da zadrži nekog ko dolazi prvi put i ko bi možda preporučio dalje, koja kaže da nije u salonu i da će se javiti da zakažemo termin i onda to ne uradi, ali uredno prijavi da je kupon iskorišćen. Kada smo ipak na kraju zakazali termin, nisam dobila ni laser ni 45 minuta masaže već 30. Sledeći termin nije htela da zakaže odmah, ali će se \"javiti\". Naravno, nikada se nije javila, a ni ja nisam želela da zovem. Nisam imala želju da se vratim tamo i nisam iskoristila kupon, bukvalno sam joj poklonila.

Gde iskoristiti vaučer?

Sl Magdalena

Bulevar Zorana Djindjića 101, Beograd
062/14-27-293, 011/313-98-35

Vaučer važi

do 18.5.2019.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: medicinsku masažu leđa u trajanju od 45 min za oba pola + gratis ultrazvučno razbijanje bolnih tačaka na leđima
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezna najava i zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno poneti odštampani vaučer sa sobom!
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 10h-20h, subota 09-18h!
 • Kontakt telefon: 062/142-72-93, 011/313-98-35
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inaće će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude