450 din za stomatološku uslugu po izboru u ordinaciji Pilipović u centru grada! Popust 80%!

2200 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

"Kupoman" i Stomatološka ordinacija "Pilipović" spremili su za Vas ponudu koja rešava sve Vaše tegobe sa zubima! Mislite na Vaše zube na vreme jer je zdravlje zuba izuzetno važno, što iz estetskih, što iz zdravstvenih razloga!

Zdravi zubi su preduslov opšteg zdravlja i zadovoljstva čoveka. Ključ Vašeg uspeha u kvalitetnijem privatnom, socijalnom i profesionalnom statusu pronađite u svom zdravom, blistavom i atraktivnom osmehu! Higijena usta i zuba predstavlja jednu od najznačajnijih mera za očuvanje i unapređenje oralnog zdravlja. Osim što Vam pomažu da se osećate i izgledate dobro, zdravi zubi Vam omogućavaju i pravilnu ishranu i govor. Ovo je ponuda koju ne smete propustiti - iskoristite popust od 80% i uštedite 1750 dinara!

Ponuda obuhvata jednu od ponuđenih stomatoloških usluga:

  • popravku zuba belom plombom
  • zamenu amalgamske (sive) plombe belom
  • čišćenje jednog zubnog kanala (vađenje živca i punjenje kanala korena)
  • uklanjanje kamenca i poliranje zuba

Takođe, ponuda obuhvata i anesteziju ukoliko je intervencija zahteva ili je Vi želite!

Stomatološka ordinacija "Pilipović" nudi Vam širok dijapazon stomatoloških usluga u prijatnom, modernom i dobro opremljenom ambijentu. Brigu o Vašim zubima prepustite stručnim, iskusnim i ljubaznim stomatolozima koji će Vam posvetiti punu pažnju i rešiti Vaš problem na najbolji mogući način!


Прикажи Pilipović на већој мапи

Pitanja

nada
24.4.2012. 18:26

Zasto ste u ponudi napisali da se moze iskoristiti od 23.04.2012....ja sam danas zvala ordinaciju i rekli su mi da zakazivanje pocinje posle praznika i to poslo 05 maja...smatram da to nije u redu jer gubim trinaest dana a ja sam to htela da odradim pre praznika. Hvala na razumevanju.

Kupoman

Nado, popunjeni su im sigurno termini do tada s obzirom na veliki broj prodatih vaučera.

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Pilipović

Vladetina 8, Beograd
064/2160-881

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude