450 din za stomatološku uslugu po izboru u ordinaciji Your Smile na Vračaru! Popust 77%!

2000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Pouzdani stomatolozi
Brzo zakazivanje
Višegodišnje iskustvo

450 din za stomatološku uslugu po izboru u ordinaciji Your Smile na Vračaru! Popust 77%!

Danas, više nego ranije, ljudi imaju potrebu da vode računa o svom zdravlju i izgledu. Oralno zdravlje  je jedan od najvažnijih pokazatelja dobrog opšteg zdravlja i značajno doprinosi prijatnoj spoljašnosti. Redovne posete stomatologu ključ su Vašeg dobrog oralnog zdravlja i lepog osmeha. Na taj način čuvate zdravlje svojih zuba i sprečavate ostale zdravstvene probleme. Zdravi zubi su preduslov opšteg zdravlja i zadovoljstva čoveka. Ključ Vašeg uspeha u kvalitetnijem privatnom, socijalnom i profesionalnom statusu pronađite u svom zdravom i atraktivnom osmehu. Higijena usta i zuba predstavlja jednu od najznačajnijih mera za očuvanje i unapređenje oralnog zdravlja. Osim što Vam pomažu da se osećate i izgledate dobro, zdravi zubi Vam omogućavaju i pravilnu ishranu i govor. Ovo je ponuda koju ne smete propustiti! Iskoristite popust od 77% i uštedite 1540 dinara po jednom odlasku kod stomatologa! Sada je pravo vreme da zablista Vaš osmeh i da se rešite bola, a to će Vam upravo omogućiti stomatološka ordinacija "Your Smile. "

U okviru današnje ponude možete da birate između nekoliko ponuđenih usluga:

1. Popravka zuba  i plombiranje - uklanjanje karijesa i postavka bele plombe.

2. Zamena dotrajale plombe - sprečava  nastanak sekundarnog karijesa, pojavu infekcije i bola u ustima,  a samim tim prolepšava narušeni estetski izgled i poboljšavate zdravlje usta.

3. Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba - smanjuje se nagomilavanje bakterija na zubima, sprečava se oštećenje gingive (meso koje se nalazi oko zuba), uklanja krvarenje iz gingive koje nastaje kao posledica nataloženog kamenca, vraća se gingivi prirodna boja, sprečava se povlačenje gingive i pojava neprijatnih senzacija (bola na hladno i toplo), rasklaćivanje, ispadanje zuba itd.

4. Uklanjanje mekih naslaga i zalivanje fisura i jamica na 2 zuba kod dece - zalivanjem fisura i jamica, zubi se štite od pojave karijesa. Fisure i jamice su mesta na griznim površinama zuba do kojih vlakna od četkice ne mogu da prodru. Kao posledica nemogućnosti pranja tih delova zuba, dolazi do taloženja hrane i naslaga, a samim tim nastaje i karijes. Zalivanjem fisura stvaramo fizičku barijeru, kojom se onemogućava prodiranje hrane do dna fisura.

5. Ugradnja jednog cirkona- Ugradnja cirkona predstavlja estetski poduhvat! U ordinaciji Your Smile vrsimo ugradnju cirkona bez ostecenja I busenja zuba. Cirkon mozete skinuti kada god Vi to pozelite! Zub se vraca u stanje u kakvom je bio pre ugradnje cirkona.

6. Nehiruško vađenje jednog zuba - u slučaju nemogućnosti lečenja zuba ili kada je potrebno iz nekog drugog opravdanog razloga izvaditi zub, tu smo da Vam pružimo ovu uslugu na najbezbolniji način.

http://www.facebook.com/pages/Your-Smile-Stomatoloska-Ordinacija/265920263497459


Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 99)
tena Sve!! Od ambijenta, preko strucnog doktora i njegovih saveta, i na kraju- sjajnih rezultata
jasmina Odlična usluga.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Your smile

Stojana Protića 53, Beograd, Beograd
060/0895-501

Vaučer važi

do 31.7.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi 3 vaučera!
  • Vaučer važi za jednu od ponuđenih usluga: popravka zuba  i plombiranje, Zamena dotrajale plombe, Ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba, Uklanjanje
  • Ponuda se odnosi na jednopovršinsku plombu!
  • Radno vreme ordinacije: ponedeljkom od 10:00 do 18:00h, utorkom od 14:00 do 19:00h, sredom od 11:00 do 14:00h, četvrtkom i petkom od 11:00 do19:00h.
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude