450 din za tretman oblikovanja tela po izboru (brazilsko podizanje zadnjice, uklanjanje celulita, terapijska masaža leđa...) novim Vacuum therapy aparatom sa 3D efektom u Angel Studiju!

1500 DIN
Ponuda je istekla
Vakuum terapija nove generacije sa 3d efektom : zateže kožu, topi masne naslage i jača mišiće. Može se koristiti za oblikovanje stomaka, ruku, zadnjice i uklanjanje narandžine kore.

Najsavremenija tehnologija vakum terapije 3D efekat: zateže kožu, topi masnoću i jača mišiće. Tretman nije bolan, nema crvenila ni podliva. Potrebna su Vam dva do tri tretmana za najbolje rezultate, a posle prvog su već vidljivi rezultati. Damama preko 50 godina potreban je veći broj tretmanaProcedura se sprovodi pokretanjem ventuza po površini kože. Razređivanje koje se stvara prilikom vakuum masaže pojačava snabdevanje tkiva kiseonikom, intenzivnu razmenu materija i poboljšava cirkulaciju. Ovaj efekat omogućava obnavljanje i učvršćivanje kože, stimuliše limfodrenažu, izravnavanje potkožnih masnih ćelija. Sličan efekat je nekoliko puta jači nego kod obične, ručne masaže. Ventuze rastežu kožu, što omogućava koristan efekat kod fibrozne vrste celulita. Prilikom vakuum terapije, aktivira se periferni krvotok, poboljšava ishrana kože, mišića, likvidiraju se zastojne pojave u tkivima, pojačava izbacivanje toksina na površinu kože. Zahvaljujući vakuumu, izaziva se lokalni priliv krvi i limfe u kožu iz dubokih tkiva, što reflektorno deluje na krvne sudove unutrašnjih organa. Koža postaje ćvršća, pojačava se elastičnost mišića, naglo se pojačavaju procesi razmene materija u potkožnim masnim ćelijama. Drenažno lifmni efekat masaže smanjuje otoke, što je neophodan uslov za lečenje celulita. 

Masaža se ne preporučuje u slučaju sledećih bolesti: 

Krvarenja u oblasti pluća, tuberkuloze u aktivnom stadijumu, zloćudnih i dobroćudnih tumora, hemoragijske dijateze, kožnih bolesti i preterane osetljivosti, bolesti krvi, iznemoglih stanja, poremećaja rada srca, hipertenzije III stepena, tromboflebitisa, egzema, proširenih vena, epilepsije.

U salonu lepote "Angel" pored tretmana lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, možete naći i frizerske usluge, tretmane za negu i ulepšavanje kose koji se rade kozmetičkom linijom "Alfa Parf" iz Milana. U prijatnom ambijentu čeka Vas stručno i ljubazno osoblje, kao i usluga vrhunskog kvaliteta!

http://www.studioangel.rs/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Angel Studio

Narodnog Fronta 73, Novi Sad
021 / 636 - 60 - 33

Vaučer važi

do 29.9.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Korekcija nije uključena u cenu vaučera!
  • Jedna osoba može iskoristiti  više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do subote od 09:00 do 21:00, nedeljom od 12:00 do 21:00
  • Kontakt telefon: 021 / 636 - 60 - 33

Slične ponude