450 din za vaučer za popust na putovanje u Krakov (2 noćenja + prevoz) za 61 evro!

Ponuda je istekla
Odlična organizacija
Ljubazni vodiči
Višegodišnje iskustvo

Krakov je grad kojeg su oblikovale borbe, ratovi, osvajanja i sudbina, on je po mnogo čemu „najpoljskiji“ grad svih gradova ove velike države i nacije. Grad lezi na obalama reke Visle. Njegovo staro gradsko jezgro uvršteno je u Svetsku kulturnu baštinu i pod zaštitom je UNESCO-a od 1978. godine, kao prvo mesto u svetu, koje je uvršteno na tu listu. Krakovsko Staro Mesto, istorijski centar garda ima mnogo kulturno istorijskih spomenika raznih stilova i raznih perioda. Glavni trg je najveci trg u Evropi koji potiče iz srednjeg veka. Na njemu se nalazi gotička Bazilika svete Marije i druge crkve kao što je crkva sv. Vojtjeha. Ceo trg je okružen kućama u nizu i rezidencijama, a u sredini je jedna od najvećih znamenitosti trga, renesansna građevina Sukienice, s brojnim prodavnicama i Nacionalnom umetničkom galerijom na spratu. Trgom dominira toranj bivše gradske većnice. Najvažnije gardske znamenitosti, kao što su katedrala i kraljevski dvorac, smeštene su na brdu Vavel. Katedrala Svetog Stanislava i Vaclava smatra se  poljskim nacionalnim svetilištem i u njoj su sahranjeni poljski kraljevi i mnogi ugledni Poljaci. Najvažnija znamenitost u okolini grada je stari rudnik soli Vieliczka koji je otvoren za turiste i nalazi se na UNESKO-vom popisu svetske baštine. U rudniku se nalaze brojne skulpture i poznata podzemna kapelica. Ono što ne treba da propustite je da obidjete  Aušvic koji se nalazi oko 50 km od Krakova.

Program putovanja:

1.dan. 14.02.2020./05.03.2020. Beograd

Polazak iz Beograda sa velikog parkinga Sava Centra u 18.00 h. Noćna vožnja preko Budimpešte, Šahia, Zvolena do Krakova.

2. dan. 15.02.2020./06.03.2020. Krakov

Dolazak u Krakov u ranim jutarnjim časovima. Razgledanje grada : brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katerdralom u kojoj se nalazi čuvena Sigmundova kapela, Kraljevski put, stari gradski trg (Rynek) sa zvonikom - medju najvećim u Evropi, univerzitet Jagielo, Cvetna vrata, Barbikan, jevrejska četvrt - Kazimier, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan. 16.02.2020./07.03.2020. Krakov - Aušvic

Doručak. FakultativnI obilazak Osvienina (Aušvic) - bivši Aušvic koncentracioni logor I, bivši Aušvic - Birkenau koncentracioni logor II koji je osnovan 1942. godine za likvidaciju zatvorenika. Od 1979. godine nalazi se na listi svetske baštine UNESKO - a. Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Fakultativna večera u tipičnom nacionalnom restoranu sa specijalitetima toga kraja. Noćenje.

4.dan. 17.02.2020./08.03.2020. Krakov - Beograd

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni obilazak 700 godina starog rudnika soli "Wielička", istorijski spomenik koji je upisan na listu svetskih znamenitosti UNESKO-a. Obilazak traje oko 2 sata sa stručnim lokalnim vodičem. Podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli, pošta, koncertna dvorana, mnogobrojne skulpture najvažnijih ljudi iz istorije Poljske na dubini od 125 m. Polazak za Beograd. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora.

5.dan. 18.02.2020./09.03.2020. Beograd

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Aranžman obuhvata:

• prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji prema programu (ac, dvd)
• smeštaj u hotelu 1-2*,Ibis budget Kraków Bronowice , ibis.com , hotel se nalazi u širem centru grada povezan gradskim prevozom do centra) - 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
• smeštaj u 1/2, 1/2+1 sobama (svaka soba ima twc, tv)
• usluge vodiča, tehničkog predstavnika agencije tokom putovanja
• agencijske usluge

Aranžman ne obuhvata:

  • Fakultativne izlete:
     
  1. Aušvic - 25 evra
     
  2. rudnik soli - 35 evra
     
  3. večera - evra
     
  • doplata za 1/1 sobu 35 evra
     
  • individualne troškove
     
  • medjunarodno putno osiguranje 600.00 din

FAKULTATIVNI IZLETI:

Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 528)
Andrea S obzirom da prvi put putujem preko agencije Lavli travel, veoma sam zadovoljna. Organizacija i vodič (Ljilja) su ispunili moja očekivanja. Svaki dogovor između putnika, vodiča i vozača je ispoštovan. Sve pohvale
Zarko Sve. Bus, vozači, vodič Maja, hotel, doručak

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Lavli travel

Budimska 7, Beograd
011/32-90-988

Napomene

  • Vaučer plaćate 450 din, u agenciji plaćate 61 evra!
  • Podaci su informativnog karaktera, sve informacije preuzeti sa sajta agencije!
  • Pre uplate proveriti broj slobodnih mesta!
  • Kontakt telefon: 011/3290-988
  • Odmah po dobijanju vaučera izvrsite rezervaciju mesta slanjem vaucera i podataka putnika (ime i prezime, godina rodjenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
  • Radno vreme agencije: od ponedeljka do petka od 09:00 do 19:00h i subotom od 10:00 do 14:00h.

Aranžman obuhvata:

• prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji prema programu (ac, dvd)
• smeštaj u hotelu 1-2*,Ibis budget Kraków Bronowice , ibis.com , hotel se nalazi u širem centru grada povezan gradskim prevozom do centra) -2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
• smeštaj u 1/2, 1/2+1 sobama (svaka soba ima twc, tv)
• usluge vodiča, tehničkog predstavnika agencije tokom putovanja
• agencijske usluge

Aranžman ne obuhvata:

  • Fakultativne izlete:
     
  1. Aušvic - 25 evra
     
  2. rudnik soli - 35 evra
     
  3. večera - evra
     
  • doplata za 1/1 sobu 35 evra
     
  • individualne troškove
     
  • medjunarodno putno osiguranje 600.00 din

Slične ponude