4500 din za ginekološki pregled, ultrazvučni ginekološki pregled, vaginalni bris, cervikalni bris, preporuka terapije i eventualnog daljeg lečenja u SOLAR MEDICAL CENTRU!

7600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ginekološki pregled,
  • ultrazvučni ginekološki pregled,
  • vaginalni bris,
  • cervikalni bris,
  • preporuka terapije i eventualnog daljeg lečenja u SOLAR MEDICAL CENTRU.

Poliklinika Solar Medical Center

Preduzeće Two Worlds One Home Investments osnovano je početkom 2017. godine. Vlasnica preduzeća Tanja Šljukić živela je sa porodicom i školovala se u Santiago de Chile-u od svoje 15. godine. Imajući u vidu lične zdravstvene tegobe, alergiju na određene namirnice i iritaciju koju ona proizvodi, njeno specijalno interesovanje odrazilo se na medicinu i na razna istraživanja u oblasti iste. Zahvaljujući velikom iskustvu sa radom lekara iz Južne Amerike, rodila se ideja da približi i prikaže deo tog pozitivnog iskustva i napravi takav sistem u Beogradu. Sa inovativnim metodama, visokim standardima kvaliteta i međunarodnom saradnjom. Na taj način uspela je da spoji svoja dva sveta, svoj rodni Beograd koji uvek nosi u srcu, sa Chileom koji se pretvorio u njen drugi dom.

Spoj Evropske i Južnoameričke medicine

Posle dve godine istraživanja tržišta i neprestanog rada, nastaje Poliklinika Solar Medical Center, dva sveta, spoj Evropske i Južnoameričke medicine. Prednost centra je saradnja čileanskih i srpskih doktora. SMC poseduje najsavremenije metode u medicinskoj nutritivnoj terapiji, čiji sistem ishrane Solar 511 Lifestyle najefikasnije reguliše metabolizam kod dece i odraslih. U supplement šopu nalazi se paleta dokazano efikasnih preparata, stručno odabranih, kao i ekskluzivna ponuda prirodnih preparata poreklom iz Južne Amerike, posebno Chilea. Body Galaxy vaga je najprecizniji analizator strukture tela u svetu.

Najsavremenija oprema

Poliklinika poseduje najsavremeniju ultrazvučnu dijagnostiku na aparatu najnovije generacije, pedijatriju, neinvazivnu hirurgiju radiotalasnim nožem, brzu laboratorijsku dijagnostiku, sve oblasti interne medicine, sve u cilju efikasne prevencije, zdravlja i dugovečnog života.

Porque la salud lo es todo. Dobrodošli u Solar Medical Center.

Čekamo Vas!

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 17)
Milica doktorka super ljubazna
Milena Nista

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

POLIKLINIKA SOLAR MEDICAL CENTER BEOGRAD

Jurija Gagarina 20lj, Beograd
065 2967 537, 011 6303 333

Vaučer važi

do 15.12.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ginekološki pregled,ultrazvučni ginekološki pregled,vaginalni bris,cervikalni bris,preporuka terapije i eventualnog daljeg lečenja u SOLAR MEDICAL CENTRU!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje minimum 3 dana ranije, prilikom rezervacije naglasiti da je vaučer kupljen na sajtu Kupoman i ostaviti broj vaučera!
  • Ukoliko je vaučer za poklon, obavezno na vaučeru navesti ime korisnika vaučera!
  • Kontakt podaci: tel: +381 11 6303 333, +381 65 2967 537
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani pregled na vreme obavestite ordinaciju i pomerite termin inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude