4500 din za najam za noćenje Etno apartmana prve kategorije sa **** za 4 osobe u Vili Jeleni na Tari!Rezervacije za mart mesec!

7200 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • najam Etno apartmana prve kategorije sa **** za 4 osobe

Vila Jelena se nalazi na Kaluđerskim barama u samom centru planine Tare. Raspolaže se tri apartmana: Etno, Moderato i Bolero. Svi apartmani su kompletno opremljeni i pružaju savršen komfor za Vaš prijatan boravak. Svaki apartman ima zaseban ulaz i terase, centralno grejanje, tv aparat sa digitalnim satelitskim prijemom(500 kanala) i DVD plejerom. U blizini vile nalazi se staza za sankanje (50 metara od vile), staza za skijanje (200 metara od vile), restorani "Jeremičak" i "Kurta".

Kaluđerske Bare - jugistočni deo Tare, jedan od najpoznatijih turističkih centara. U turističkom smislu ovo je jedan od najlepših delova Tare. Na nadmorskoj visini od 1059 m, na krečnjačkoj podlozi rastu prelepe šume crnog, belog bora, jele, smrče… Postoje uređene pešačke staze kao i staze za skijanje i sankanje, igralište za male sportove, dečija igrališta, trim staza, ski tereni, teniska igrališta i travnato fudbalsko igralište, koje omogućava kvalitetne visinske pripreme sportskih ekipa. Dođite da se odmorite i uživate na planini!


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Trišić Snežana

Svetosavska 19/7, Bajina Bašta, Beograd
031/862 706 , 064/290 11 29

Vaučer važi

do 31.3.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Najam Etno apartmana prve kategorije sa **** za 4 osobe u Vila Jeleni na Tari!Rezervacije za mart mesec!
  • Potrebna rezervacija termina unapred!
  • Milimalno je dva noćenja, odnosno dva vaučera!
  • REZERVACIJA SMEŠTAJA: na telefone: 031/862 706 , 064/290 11 29 ili na mail: snezanavilajelena@gmail.com!
  • Ukoliko se ne pojavite u rezervisanom terminu kupon će se smatrati iskorišćenim (minimum za otkaz ili promenu rezervacije je 7 dana unapred)
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude