4500 din za uklanjanje kondiloma bez obzira na veličinu i rasprostranjenost (laserski ili radiotalasno) u ordinaciji dr Milena Džuverović na Košutnjaku!

Najsavremenija tehnologija
Pouzdani lekari
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno, zavisno od opcije koju izaberete:

 • uklanjanje kondiloma bez obzira na veličinu i rasprostranjenost (laserski ili radiotalasno)
 • odnosi se na regiju po izboru: genitalnu ili analnu

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće. Redvnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema. Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem.

Papanikolau test -Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Upotrebom kolposkopa ginekologu je omogućeno da vidi ako ima nekih promena na grliću materice.

Biopsija --U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu. Intervencije - lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.

Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd.

Praćenje i kontrola trudnoće -Ako očekujete bebu ili planirate proširenje porodice na pravom ste mestu. Potrebno je praćenje i nadzor vašeg stanja i razvoja bebe. Pred vama je 9 meseci koji će doneti mnoge promene. Javite se bez ustručavanja.

Lečenje steriliteta -Toliko želite prinovu, ali ne možete da ostanete u drugom stanju. Neki parovi veoma teško podnose ovu situaciju. Ako nemogućnost začeća već predugo traje, možda bi trebali potražiti pomoć.

 

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 54)
Mirjana Dragojevic Sve je bilo odlično organizovano
Sanja Doktorka je predivna! Temeljna, sve lepo objasnjava. Sve preporuke!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ginekološka ordinacija dr Milena Džuverović

Arčibalda Rajsa 11 b, Beograd
011/23-81-052, 011/25-08-540

Vaučer važi

do 31.7.2024.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: Uklanjanje kondiloma bez obzira na veličinu i rasprostranjenost (laserski ili radiotalasno) u ordinaciji dr Milena Džuverović na Košutnjaku!
 • odnosi se na regiju po izboru: genitalnu ili analnu
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Na pregled doneti odštampan vaučer!
 • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
 • Kontakt telefon: 011/23-81-052, 011/25-08-540, 064 1576 125
 • Nakon krajnje označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Radno vreme: 12.00-18.00h.

Slične ponude