5500 din za kardiološki pregled, ultrazvuk srca sa kolor doplerom, EKG sa ekspertskim izveštajem za svaki od pregleda u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu!

8200 DIN
Ponuda je istekla
Visoka stručnost
Kvalitetna usluga
Ljubazno osoblje

U cenu je uključeno:

  • kardiološki pregled, ultrazvuk srca sa kolor doplerom, EKG sa ekspertskim izveštajem za svaki od pregleda u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu

Ordinacija Dr Nestorov je počela sa radom  2014. godine, kao jedna od retkih privatnih lekarskih ordinacija u naselju Braće Jerković, u opštini Voždovac. Tada jedina registrovana kao ordinacija opšte medicine. Locirana na početku naselja Vojvode Vlahovića svega 30-ak metara od početka ulice. Ordinacija je u neposrednoj blizini stanovnicima tog naselja, kao i stanovnicima iz „Braće Jerković” (uključujući i naselje Medaković III). Od novog naselja Stepa Stepanović deli je svega nekoliko minuta vožnje.

Od 2020. godine, Ordinacija Dr Nestorov je preregistrovana u Specijalističku lekarsku ordinaciju iz oblasti interne medicine, kako bi bili u mogućnosti da pacijentima ponudimo širi dijapazon medicinskih usluga.

Ordinacija je u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, poseduje sopstveni parking.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 39)
Valentina U petak smo obavili pregled ja i suprug i veoma smo zadovoljni prijemom i pregledom. Dr Milenka izuzetno ljubazna i spremna da objasni sve sto nas je interesovalo. I ostalo osoblje sa kojim smo bili u kontaktu je bilo ljubazno, za svaju pohvalu! Zadovoljna sam i sto su imali razumevanja zbog malog kasnjenja jer je bila guzva u saobracaju. Pozdrav za dr Milenku i ostale! Preporucujem saradnju sa njima!
Dragan Doktorka je veoma ljubazna, studiozna, temeljna i stručna. Sve mi je do detalja objasnila i detaljno odgovorila na svako moje pitanje. Preporuke za ovu ordinaciju i doktorku.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Lekarska ordinacija DR NESTOROV

Vojvode Vlahovića 2, Voždovac, Beograd
011/3960-659,060/6193-228

Vaučer važi

do 28.1.2022.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: kardiološki pregled, ultrazvuk srca sa kolor doplerom, EKG sa ekspertskim izveštajem za svaki od pregleda u ordinaciji DR NESTOROV na Voždovcu!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon kupovine vaučera obavezno pozvati ordinaciju i zakazati pregled! Kontakt: 011/3960-659,  060/6193-228, 060/6193-229
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani pregled na vreme obavestite ordinaciju i pomerite termin inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje naznačenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude