4690 din za pregled Biorezonantnim skenerom u 3D rezoluciji (utvrđuje stanje organizma do DNK i RNK analize + predviđa bolesti i do 7 god unapred)-Biorezon na Slaviji!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Cena uključuje:

  • pregled Biorezonantnim skenerom u 3D rezoluciji (utvrđuje stanje organizma do DNK i RNK analize+predviđa bolesti i do 7 god unapred)
  • besplatan tretman korekcije zdravstvenog stanja

Najmoćniji aparat iz oblasti kvantne medicine je BIOREZONANTNI SKENER kojim se u roku od jednog sata u 3D tehnologiji dijagnostikuju oboljenja svih organa i sistema u svim etapama bolesti počevši od najranije faze. 

Kako izgleda biorezonantni pregled?

Biorezonantni pregled ne zahteva posebne pripreme, a bezbedan je za sva starosna doba,ukljucujuci I decu I trudnice. Snimanjem biorezonantnim skenerom kompletnog organizma, registrujemo poremećaje tkiva i organa i na taj način možemo da otkrijemo predispoziciju za nastanak oboljenja, početne faze oboljenja ili već uznapredovalu bolest.

Koje se sve bolesti se mogu dijagnostikovati biorezonantnim pregledom?

Biorezonantni pregled obuhvata snimanje kompletnog organizma biorezonantnim skenerom, svi organi I sistemi organa. Pregleda se celo telo - glava i vrat,štitasta žlezda, dojke, srce, pluća, jetra,pankreas,slezina,gastointestinalni trakt uključujući i želudac, tanko i debelo crevo bez invazivnih dijagnostičkih procedura kao što su gastroskopija i kolonoskopija, zatim se pregledom obuhvata i urogenitalni trakt, kompletna cirkulacija, kompletna inervacija kao i koštano-zglobni sistem. Regiistruje prisustvo virusa,bakterija I parazita.Nakon pregleda stiče se uvid u kompletno zdravstveno stanje pacijenta.

Metoda je komforna, bezbolna, bez štetnog zračenja, ubrizgavanja kontrasta i ulaska u zatvoreni prostor i ne zahteva posebnu pripremu. 

Pregledaju se glava, vrat, grudni koš, srce, pluća, štitasta žlezda, dojke, gastrointestinalni trakt (jednjak, želudac, tanko i debelo crevo) bez invazivnih dijagnostičkih metoda kao što su gastroskopija i kolonoskopija, urogenitalni trakt, koštano-zglobni sistem kao i kompletna cirkulacija i inervacija.

Primenljiva je za sve uzraste, decu i trudnice. Registruje prisustvo bakterija, virusa i parazita. Testira alergene i lekove koje pacijent donosi sa sobom a poseban segment predstavlja test intolerancije na hranu.

Može kvalitativno da odredi krvnu sliku i biohemijske promene bez uzimanja krvi. 

Zamenjuje više specijalističkih pregleda, raznih snimanja, testiranja, laboratorijskih analiza, a pri tome nema štetnog zračenja. Vrednost ovog jedinstvenog sistema je u tome što pruža izbor najbolje terapije za pacijenta (kvantna terapija, homeopatija, biljna terapija, lekovi).

Ovim pregledom stiče se uvid u kompletno zdravstveno stanje pacijenta, utvrđuje predispozicija za nastanak oboljenja ili dijagnostikuje već nastalo oboljenje i predlaže najbolja moguća terapija.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Centar za biorezonantnu analizu Biorezon

Ivana Milutinovića 38, Beograd

Vaučer važi

do 5.8.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: pregled Biorezonantnim skenerom u 3D rezoluciji (utvrđuje stanje organizma do DNK i RNK analize+predviđa bolesti i do 7 god unapred) + besplatan tretman korekcije zdravstvenog stanja
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Kontakt za zakazivanje: 061/20 26 812
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite cenar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude