4700 din za 10 EXTREME FAT BURNER tretmana u Evexia health club-u! Popust 71%!

16000 DIN
Ponuda je istekla

Leto je vec počelo, a Vi niste u potpunosti zadovoljni Vašim izgledom? Imamo pravo rešenje za Vas! Probajte revolucionarni novi tretman u "Evexia health club-u" uz popust od 71% i uštedu 11300 dinara!

Extreme fat burner je tretman koji ima višestruko dejstvo. Za samo 40-60 minuta dnevno možemo Vam garantovati gubitak do 1 kilogram po tretmanu! Extreme fat burner poboljšava cirkulaciju, vrši drenažu, smanjivanje i uklanjanje adipoznih masa i celulita i potpunu detoksikaciju organizma! Odličan je u kombinaciji sa bilo kojim anticelulit tretmanom. Uklanja toksične i metaboličke otpade, dubinski vaskularizuje, redukuje adipozne mase i stimuliše ispravno funkcionisanje ćelija. U prijatnoj atmosferi  prepustite se stručnom osoblju koje će uz pomoć ovog tretmana učiniti da vratite Vašu savršenu figuru i samopouzdanje!

"Evexia health club" je deo grupe kompanija sa internacionalnim iskustvom u oblasti nege lepote. Ovaj salon lepote u Beogradu Vam nudi profesionalno savetovanje i tretman lepote na visokom nivou, veoma iskusan tim osoblja i prijatnu atmosferu u centru grada. "Evexia health club" nudi sasvim nov koncept tretmana lepote i garantuje željene rezultate. U salonu lepote "Evexia health club"  primetićete da visoko stručno osoblje, uvek nasmejano i prijatno, svakom klijentu poklanja posebnu pažnju i pruža najkvalitetnije usluge kao sto su: najbolji tretmani lica, anticelulit tretmani, SPA tretmani  i laserska epilacija. Posetite "Evexia health club"  i uverite se izvrsnu uslugu i vrhunski kvalitet!


Pitanja

Rajka
28.6.2012. 11:00
Kako se rade rade tretmani? Neki aparat?
Kupoman
Rajka, najbolje da pozoveš Evexiu da bi dobila najtačnije informacije. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia health club

Strahinjića Bana 74, Beograd, Beograd
011/2626-131

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude