480 din za dve Karađorđeve šnicle sa pomfritom i tartar sosom + dve kupus salate + dva deserta (palačinke/ledene kocke/krempita) u Restoranu 4M!

1800 DIN
Ponuda je istekla

480 din za dve karađorđeve šnicle sa pomfritom i tartar sosom + dve kupus salate + dva deserta (palačinke/ ledene kocke/ krempita) u Restoranu 4M!

Restoran 4M pruža Vam mogućnost da, u pravom i autentičnom ambijentu srpske kafane, uživate u najlepšim jelima nacionalne kuhinje. Naši vrsni majstori kulinarstva za Vas spremaju najukusnije domaće specijalitete, sa željom da se podsetite kako se nekada dobro i zdravo jelo.Enterijer restorana 4M uređen je kao kombinacija etno i modernog stila, što Vam omogućava da se opustite i osetite kao kod kuće. Prelepi drveni detalji, kao i šank izrađen od masivnog drveta, enterijeru daju toplu i porodičnu atmosferu za prijatne trenutke u društvu članova Vaše porodice ili prijatelja.Naši vrsni majstori kulinarstva sa dugogodišnjim iskustvom pripremaju za Vas izvrsne specijalitete, po starim recepturama, koji će Vas oduševiti već pri prvom zalogaju. U ponudi restorana 4M nalazi se veliki izbor domaćih, tradicionalnih jela koji pripremamo od uvek svežih i proverenih namirnica.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Restoran 4M

Dragiše Vasića 20, Beograd
063/336353

Vaučer važi

do 31.1.2016.

Napomene

  • Restoran neće raditi od 31.12.-08.01.
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: ponedeljak-subota 08-22h
  • Kontakt telefon: 063/336353

Slične ponude