480 din za dve karađorđeve šnicle sa tartar sosom i pomfritom + dve vitaminske salate + dva deserta (palačinke sa eurokremom) + GRATIS dve tortilje u TAVERNICI na DORĆOLU!

1160 DIN
Ponuda je istekla

480 din za dve karađorđeve šnicle sa tartar sosom i pomfritom+dve vitaminske salate+dva deserta (palačinke sa eurokremom) + GRATIS dve tortilje u TAVERNICI na DORĆOLU!

Caffe bar/ kafanica Tavernica je novi kafić u centru Beograda, koji radi i kao kafana. Caffe bar Tavernica nalazi se u centru grada, u ulici Žorža Klemansoa broj 17, u donjem nastavku Francuske ulice.Tavernica je nov i po mnogo čemu specifičan projekat: ona je i kafić i kafanica opremljena u etno stilu. Kod nas jeglavni akcenat, a i ono što nas izdvaja od svih, na služenju pravih domaćih pića iz različitih krajeva Srbije. Tako u kafanici Tavernica ljudi mogu da uživaju  najlepša vina i rakije iz Srema, Žičke oblasti, Župe,  Vršca itd...  Enterijer lokala Tavernica je zaista prijatan. Zidovi su od cigle, a ukrašeni su lepim umetničkim slikama. U stilu prave kafane u Tavernici možete i da nešto prezalogajite. Tavernica ima bogat izbor hrane i pića.

http://www.tavernica.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Tavernica

Žorža Klemansoa 17, Beograd
066/228122

Vaučer važi

do 27.8.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Obavezno zakazivanje 1 dan unapred!
  • Kontakt telefon: 066/228122

Slične ponude