480 din za dve porcije ćevapa sa pomfritom za dvoje +dve kupus salate + dve lepinje u SRPSKOJ KAFANI u Svetogorskoj ulici!

1640 DIN
Ponuda je istekla

480 din za dve porcije ćevapa sa pomfritom za dvoje + dve kupus salate + dve lepinje u SRPSKOJ KAFANI u Svetogorskoj ulici!

Restoran "Srpska kafana" pronaći ćete u Starom gradu. Kultno mesto u Beogradu, koje predstavlja oličenje prave gradske kafane i spomen boemskom načinu života. Restoran koji svojim šarmom privlači ljude dobre volje, svih generacija, poštovaoce tradicije i kulture našeg naroda.Pronašavši savršen način da spojimo bogatu tradiciju i način uživajanja u dobrom piću i hrani, sa potrebama savremenog čoveka za mestom koje oživljava duh i okrepljuje telo, stvorili smo atmosferu koja na jedinstven način čini da se osećate kao kod svoje kuće.Ono što će posebno privući Vašu pažnju pored izvrsne ponude nacionalnih jela na našem meniju, su karirani stolnjaci na stolovima u našem restoranu, koji će Vas u mislima vratiti na davna prošla vremena. Slike na zidovima koje je naslikao poznati srpski slikar Paja Jovanović, kao i portreti najpoznatijih glumaca Ateljea 212 koji su nekada bili naši gosti dočaraće Vam istoriju i tradiciju života "Srpske kafane".

http://www.srpskakafana.rs

Pitanja

života
30.10.2016. 13:09
da li ponuda važi do 5.11 ili iskoristljivost kupona
Kupoman
Života, kupon važi do 5. novembra. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Srpska kafana

Svetogorska 25, Beograd
011 324 71 97

Vaučer važi

do 5.11.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontak telefon: 011 324 71 97

Slične ponude