480 din za dve porcije lignji na žaru ili pohovanih lignji sa blitvom i krompirom + dva deserta u restoranu Dunavska priča na Gardošu! Popust 73%!

1800 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

"Kupoman" i restoran "Dunavska priča" pripremili su za Vas jedan izvrstan obrok uz popust od 7% i uštedu 1320 dinara! Danas se počastite sa dve porcije lignji na žaru ili pohovanih lignji sa blitvom i krompirom kao prilogom. A nakon toga, zasladite se desertom - tulumbama ili knedlama sa šljivama! Uz sve to, sigurno ćete uživati u predivnoj lokaciji sa pogledom na reku! Konzumiranje morskih plodova se preporučuje, ali iako veoma zdravi i ukusni, prilično su komplikovani za spremanje ukoliko niste majstor kulinarstva. Iz tog razloga, rešili smo da Vam pružimo pravi užitak jer će je ovoga puta drugi pripremati za Vas. Vodimo Vas u čuveni restoran Dunavska priča, poznat po vrhunskim specijalitetima, sjajnim muzičkim večerima i domaćim ambijentom u kome ćete se osećati kao deo jedne prave priče - Dunavske!

Hostel "Dunavska priča" se nalazi odmah uz Dunavski kej u najlepšem delu Zemuna. Gosti koji budu došli u ovaj hostel imaće priliku da se posluže srpskom domaćom kuhinjom u restoranu koji se nalazi na prelepoj dunavskoj obali!

http://www.dunavskaprica.blogspot.com


Pitanja

Milena
7.2.2013. 00:44

Da li prilog blitva i krompir idu samo uz pohovane lignje ili i uz lignje na zaru?

Kupoman

Milena, idu uz obe verzije lignji. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Dunavska priča

Kej Oslobođenja 69, Beograd
060/0197-740

Vaučer važi

do 23.2.2013.

Napomene

  • Obavezna rezevacija unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme restorana: od ponedeljka do petka od 12:00 do 22:00
  • Kontakt telefon restorana: 060/0197-740

Slične ponude