4800 din za vaučer za popust na letovanje na Siciliji (8 noćenja + prevoz) od 479€!

Agencija posluje od 1992. godine
Izuzetna organizacija i vodiči
Povoljne cene

Termini putovanja:

05.08.2024. - 17.08.2024.
25.08.2024. - 06.09.2024.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan / BEOGRAD

Polazak iz Beogradasa parkinga Sava centra. Sastanak u 16:30h, polazak u 17:00h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

 2. dan / RIM

Dolazak u prestonicu Italije - večni Rim. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme uz mogućnost organizovanja fakultativne poslepodnevne šetnje upoznajmo Rim sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku…Piazza di Populo, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona, Piazza Venezia... Individualni povratak u hotel. Noćenje.
 

 3. dan / RIM – ANTIČKI RIM

Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost fakultativnog izleta Antički Rim (bez ulaska na lokalitete)- Sinonim za  Colosseum “teatar flavijevaca”  su svakako gladijatorske borbe, ali Colosseum koji je počeo da gradi Vespazijan 72 god. je mnogo više od toga. U šetnji sa lokalnim vodicem obilazimo antičke forume I uz lepu priču ćete se vratititi vekovima unazad. Nakon obilaska slobodno vreme. U večernjim časovima polazak za Siciliju.  Noćna vožnja kroz Italiju.

4. dan / SICILIJA

U jutarnjim časovima dolazak u luku Villa San Giovanni. Vožnja trajektom do Messine. Dolazak na Siciliju u jutarnjim  časovima. Smeštaj u izabrani hotel. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...Noćenje.

5.dan / SICILIJA-SIRAKUZA 

Doručak. Slobodno vreme ilimogućnost fakultativnog izleta u  jedan od najlepših gradova Sicilije,-SIRAKUZU, izgradjen na najmanjem ostrvu u sklopu Sicilije i poznatog pod nazivom – beli biser Jonskog mora. Nakon sat i po vožnje autoputem, dolazak u Sirakuzu. Barokni grad koga su osnovali grci u 8 v.pne. uglavnom je poznat po čuvenom matematičaru Arhimedu koga su u Sirakuzi ubili rimski legionari. Pešačko razgledanje grada sa lokalnim vodičem:  Arhimedov trg, Apolonov hram, Katedrala, crkva Sv. Lucije. fontana Aretuze… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

6.dan /SICILIJA

Doručak. Slobodan dan za kupanje i sunčanje. Noćenje.

7.dan / SICILIJA – PALERMO - MONREALE 

Doručak.  Celodnevni fakultativni izlet unajveći glavni grad Sicilije-PALERMO. Vožnja kroz srce ostrva, kroz maslinjake i plantaže crvenih pomorandži. Po dolasku u Palermo panoramsko razgledanje grada: trgovi Quattro Canti, Pretoria, Risorgimento, Marina, Pozorišta… Slobodno vreme za individualna razgledanja. U poslepodnevnom razgledanju posećuje se katedrala posvećena sveticama zaštitnicama grada kao i katedrala u Monrealu ukrašena mozaicima. Povratak u hotel. Noćenje.

8.dan / SICILIJA - ETNA -KATANIJA

Doručak.Fakultativni izlet na vulkan ETNU. Simbol i zaštitni znak Sicilije. Vožnja kroz vinograde i živopisne predele podnožja Etne. Odlazak do visine od 1900 m, degustacija lokalnih domaćih proizvoda (vino, rakija, med…). Slobodno vreme za individualnu šetnju oko kratera nastalih pre 100 god. U povratku obilazak Katanije, drugi po veličini grad na Siciliji i najveći ekonomski centar ostrva… Panoramsko razgledanje grada:  Vila Belini, rimski amfiteatar, kvart grada pod zaštitom UNESCO-a, tvrdjava Ursino, trg Duomo, , ulice Corso Italia i Etnea, palata Biskari, panorama luke i dela grada poznatog pod nazivom Ćiminjere, kraće slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

9.dan / SICILIJA- TAORMINA

Doručak. Slobodno vreme za kupanje I sunčanje.  U poslepodnevnim časovima fakultativna poseta najposećenijem turističkom centru Sicilije. Grad Taormina se nalazi na istočnoj strani ostrva i najpoznatije je letovalište na Siciliji. Ima predivan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Taormina je poznata po svom letnjem filmskom i muzičkom festivalu koji se održava u antičkom amfiteatru tokom letnje sezone. Iz razloga što je Taormina na brdu (300 m nadmorska visina), do podnožja gde se nalaze plaže dolazi se žičarom koja radi tokom celog dana. Do Taormine se stiže autobusom, vožnja žičarom do Porta Mesine i slobodno vreme za šetnju glavnom ulicom Corso Umberto. Povratak u hotel u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

10.dan / SICILIJA - SICILIJANSKA SELA - NAPULJ

Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili poludnevni fakultativni izlet u SICILIJANSKA SELA. Poseta tipičnim Sicilijanskim mestima Forca d’Agro i Savoka, poznatim kao scenografija za snimanje filmskog serijala “Kum”. Upoznavanje sa lokalnom tradicijom i običajima na Siciliji u autentičnom ambijentu. Obilazak crkve S. Lućije i čuvenom baru Viteli u kojem je Al Paćino snimao legendarne scene u filmu Kum. Nastavak putovanja ka Messini , gradu koji zovu vrata Sicilije. Ukrcavanje na trajekt. Nastavak putovanja prema Napulju. Noćna vožnja kroz Italiju.

11.dan / - NAPULJ

Dolazak u Napulj u jutarnjim časovima, rodno mesto čuvenog Berninija. Istorijsko jezgro grada je i dalje pod zaštitom UNESCO-a. Panoramsko razgledanje grada : Piazza Garibaldi, Piazza Municipio, Kraljevska palata, gradska kuća, srednjevekovni zamak Nuovo,Trg Plebisito, teatro San Carlo, galerija Umberto I. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Pompeju. Ovaj grad je bio najveći i najbogatiji trgovački centar u antičkom periodu, potpuno je uništen u erupciji vulkana Vezuv 79.g.n.e. Tokom razgledanja obići ćemo ulice na kojima su se nekada nalazili forumi, prodavnice, hramovi… Povratak u Napulj. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

12.dan / NAPULJ-KAPRI

Doručak.Napuštanje hotelskih soba I pakovanje stvari u autobus. Slovodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet na ostrvo KAPRI. Zašto predlažemo da posetite ostrvo Kapri? Čuven po svojim lepotama od 19. veka počeo je da mami književnike slikare i druge umetnike. A od 20. veka ovo ostrvo je počelo da privlači i svetski džet set. Doživite i Vi ovo čudesno ostrvo svojim čulima … Polazak iz luke i nakon polučasovne vožnje brodom stižemo do ostrva. Kapri je jedno od najlepših ostrva Italije, danas mondensko letovalište. Ostrvo prepoznatljivo po obilju prelepih mirisa,poznato je još od antičkih vremena, gde su Rimski carevi Avgustin I njegov naslednik Tiberije imali svoje vile. Obilazak mesta Kapri:  Mala luka, prelepe plaže, restorani… Slobodno vreme za kupanje i uživanje na ostrvu. Povratak u Napulj. Nastavak putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

13. dan / BEOGRAD – Dolazak u Beograd u poslepodnevnim časovima. ( Kraj usluga )

 

Termin

01.07.

13.07.

16.07.

28.07.

05.08.

17.08.

25.08.

06.09.

Usluga/noćenje

BB/ 8

BB/ 8

BB/ 8

BB/ 8


HOTEL LA RIVA 3*

CENA UZ KUPON

479

/

/

/


HOTEL LA PIRAMIDE 3*

CENA UZ KUPON

519

539

/

559


HOTEL KINGS HOUSE 4*

CENA UZ KUPON

/

539

579

559

 

 

Popusti za decu u sobi sa roditeljima:

 -deca do 2.99 god. plaćaju  samo prevoz 60eur (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj u pratnji dve odrasle osobe)

- deca od 2.99-12.99 godina u pratnji dve odrasle osobe, u sobi sa roditeljima; ostvaruju po 25% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)

- deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaruju popust

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD, audio oprema,)
 • Smeštaj u Rimu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
 • Smeštaj na Siciliji  (6 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu  3* u 1/2 i 1/3 sobama 
 • Smeštaj u Napulju (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
 • Obilaske prema programu putovanja,
 • Usluge licenciranog vodiča grupe,
 • Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) –zaboravak u hotelima sa 3 *- 6€ po noćenju / po osobi,a za boravak u hotelima sa 4 *– 7.5€ po noćenju / po osobi po noćenju;
 • gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012., plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 3 € po noćenju / po osobi, 4  za boravak u hotelima sa 4*(cena je podlezna promeni)
 • gradska komunalna taksa za Gairdini Naksos i St Alessio za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* –2 € po noćenju / po osobi.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
 • individualne troškove putnika
 • Doplata za 1/1 sobu: Hotel La Riva 3*  150 eur, Hotel La Piramide 3* 170 eur, Hotel Kings House 4* 240 eur

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • “Upoznajmo Rim” -Cena za odrasle 20€, za decu 10€ ( u cenu su uključene slušalice i lokalni vodič)
 • Antički Rim -razgledanje sa lokalnim vodičem bez ulaska u Koloseum i forume  Cena za odrasle 25€/za decu 10€( u cenu je uračunat lokalni vodič i slušalice)
 • Poludnevni izlet- Sicilijanska sela- Cena za odrasle od 35€/deca 20€
 • Celodnevni  izlet- vulkan Etna i Katanija- Cena za odrasle od 35€/deca 20€
 • Celodnevni  izlet - Palermo i Monreale - Cena za odrasle 55€/ za decu 25€ ( cena uključuje prevoz, lokalnog vodiča, ulaznice u katedralu)
 • Celodnevni  izlet- Sirakuza - Cena za odrasle 35€/za decu 20€( cena uključuje prevoz, lokalnog vodiča)
 • Poludnevni izlet- Taormina -Cena za odrasle 20€/za decu 10€ (cena uključuje prevoz i povratnu kartu za žičaru)
 • Celodnevni  izlet- Ostrvo Kapri-Cena za odrasle 65€/ za decu do 11.godina 45€ ( cena uključuje brodsku kartu, vožnju žičarom) – cena je podložna promeni
 • poludnevni izlet u Pompeju cena za odrasle 45€/za decu 25€ ( cena uključuje prevoz, ulaznicu, lokalnog vodiča)- cena je podložna promeni
 • PROMOTIVNA CENA ZA PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA NA SICILIJI 180€   SA POPUSTOM :160€ (NE OBUHVATA IZLETE U RIMU  I IZLET NA OSTRVO KAPRI I POMPEJU)

 

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 12)
Ilija Ljubaznost vodica, kao i odnos vodica sa putnicima. Udobnst prevoza i profesionalnost vozaca.
Snežana Sjajna organizacija, za vodica Igora sve pohvale, bus udoban, vozaci profesionalci. Hotel je korektan, taman koliko zvezdica i ima (tri). Mozda bi mogli da porade vise na higijeni sobe.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ETA TOURS d.o.o.

Obilićev venac 18, TC City Passage, Beograd
011/3285-717; 011/3282-905

Napomene

 • Vaučer plaćate  4800 din, u agenciji plaćate u zavisnosti od odabranog termina i hotela!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Pre uplate proveriti broj preostalih slobodnih mesta!
 • Kontakt tel: 011/3285-717; 011/3282-905
 • Neophodno je da se javite agenciji odmah po dobijanju vaučera!

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima,TV,DVD, audio oprema,)
 • Smeštaj u Rimu (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
 • Smeštaj na Siciliji  (6 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu  3* u 1/2 i 1/3 sobama 
 • Smeštaj u Napulju (1 noćenje sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama,
 • Obilaske prema programu putovanja,
 • Usluge licenciranog vodiča grupe,
 • Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
 • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Fakultativne izlete i ulaznice
 • Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (uvedena 01.09.2014, plaća se na recepciji hotela) –zaboravak u hotelima sa 3 *- 6€ po noćenju / po osobi,a za boravak u hotelima sa 4 *– 7.5€ po noćenju / po osobi po noćenju;
 • gradsku komunalnu taksu za Napulj i okolinu (uvedena 31.10.2012., plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 3 € po noćenju / po osobi, 4  za boravak u hotelima sa 4*(cena je podlezna promeni)
 • gradska komunalna taksa za Gairdini Naksos i St Alessio za boravak u hotelima sa 2 i 3* – 1,50 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4*i 5* –2 € po noćenju / po osobi.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€). Preporuka agencije je da putnik poseduje ovu vrstu osiguranja
 • individualne troškove putnika
 • Doplata za 1/1 sobu: Hotel La Riva 3*  150 eur, Hotel La Piramide 3* 170 eur, Hotel Kings House 4* 240 eur

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • “Upoznajmo Rim” -Cena za odrasle 20€, za decu 10€ ( u cenu su uključene slušalice i lokalni vodič)
 • Antički Rim -razgledanje sa lokalnim vodičem bez ulaska u Koloseum i forume  Cena za odrasle 25€/za decu 10€( u cenu je uračunat lokalni vodič i slušalice)
 • Poludnevni izlet- Sicilijanska sela- Cena za odrasle od 35€/deca 20€
 • Celodnevni  izlet- vulkan Etna i Katanija- Cena za odrasle od 35€/deca 20€
 • Celodnevni  izlet - Palermo i Monreale - Cena za odrasle 55€/ za decu 25€ ( cena uključuje prevoz, lokalnog vodiča, ulaznice u katedralu)
 • Celodnevni  izlet- Sirakuza - Cena za odrasle 35€/za decu 20€( cena uključuje prevoz, lokalnog vodiča)
 • Poludnevni izlet- Taormina -Cena za odrasle 20€/za decu 10€ (cena uključuje prevoz i povratnu kartu za žičaru)
 • Celodnevni  izlet- Ostrvo Kapri-Cena za odrasle 65€/ za decu do 11.godina 45€ ( cena uključuje brodsku kartu, vožnju žičarom) – cena je podložna promeni
 • poludnevni izlet u Pompeju cena za odrasle 45€/za decu 25€ ( cena uključuje prevoz, ulaznicu, lokalnog vodiča)- cena je podložna promeni
 • PROMOTIVNA CENA ZA PAKET FAKULTATIVNIH IZLETA NA SICILIJI 180€   SA POPUSTOM :160€ (NE OBUHVATA IZLETE U RIMU  I IZLET NA OSTRVO KAPRI I POMPEJU)

Slične ponude