490 din za 70 min relaks masaže celog tela za oba pola aromatičnim uljima "MOĆ DODIRA" sa refleksoterapijom stopala u LUX studiju za masaže MOĆ DODIRA na BANOVOM BRDU!

2300 DIN
Ponuda je istekla

490 din za 70 min relaks masaže celog tela za oba pola aromatičnim uljima "MOĆ DODIRA" sa refleksoterapijom stopala u LUX studiju za masaže MOĆ DODIRA na BANOVOM BRDU!

Dizajnirana na osnovama višedecenijskog praktičnog iskustva i pažljivog proučavanja i praktikovanja višemilenijumskih istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika, naša masaža „moć dodira“, jedinstvena je po svojoj originalnosti i delotvornosti.   U toku tretmana detaljno se obrađuje celo telo, od vrhova prstiju na nogama do temena glave, čime se postiže i primetni kozmetički efekat na licu i uopšte po celoj koži. Sistematski se  obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) se posebno detaljno obrađuju. Naša masaža pozitivno utiče na psihičke procese, odnosno zanačajno se smanjuje nervna napetost i stresno stanje. Kinezoterapijski i hiropraktički postupci i zahvati se primejuju tek nakon dobre pripreme okolnog tkiva i celokupnog organizma.  Takvim detaljnim tretmanom postižemo kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa i imunobiološkog sistema celokupnog organizma.  Nakon neophodnog bloka tretmana i kasnijeg redovnog održavanja stanja, psihomotorne smetnje i ograničenja ili smetnje u kretanju se ublažavaju i otklanjaju. Bolovi i funkcionalna ograničenja u mišićno-skeletnom sistemu se ublažavaju i nestaju. Tonus kože i estetski izgled značajno se unapređuje, a organizam postiže svojevrsnu samoregulaciju telesne težine. Takvim detaljnim tretmanom postižemo kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa i imunobiološkog sistema celokupnog organizma.

Nakon detaljnog proučavanja i praktikovanja istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika masaža formiran je jedinstveni, visokokvalitetan i delotvoran program tretmana tela "MOĆ DODIRA".Poštujući sve tekovine moderne nauke, tehnike i tehnologije savremene civilizacije kao i teorijske a pogotovo praktične metodologije koje su nastale tokom višemilenijumskog postojanja čovečanstva ostvarujemo sintezu, harmonizaciju i uzajamnost između modernih dostignuća i drevnih tekovina čovečanstva. Specifičnim tehnikama lociramo i tretiramo narušenu harmoniju ljudskog bića. Naši tretmani harmonizuju ljudsko telo, duh i dušu i podstiču samoiscelenje. Pri tom uvek nastojimo da se prilagodimo individualnosti i potrebama svakog klijenta.

http://www.mocdodira.com


Pitanja

Dragana
1.12.2016. 08:03
Ja sam kupila dva vaučera ali jedan na moje ime a drugi na ime supruga da li tako može
Kupoman
Dragana, može naravno. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Moć dodira d.o.o

Orfelinova 49, Beograd, Beograd
011/3551319

Vaučer važi

do 31.12.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • U 70 min ulazi i refleksoterapija stopala!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi 2 vaučera za sebe!
  • Radno vreme: ponedeljak-subota 09-21h!
  • Kontakt telefon studija:  011/414-2920, 064/9120-990

Slične ponude