490 din za dijagnostički pregled obe dojke na američkom aparatu sa infracrvenim zracima BREAST ANGEL u novootvorenom LUX LASER CENTRU RB na Novom Beogradu!

1500 DIN
Ponuda je istekla

Većina žena mora da pazi na promene na grudima i da pazljivo prati na pojave čvorića na njima. To je nešto što je važan deo brige o svom telu. Zaista, doktori preporučuju da žene treba da znaju kako im grudi izgledaju i da prate promene na njima. To se često naziva “svest o grudima”.Većina žena zna da treba da proveri čvoriće koji se razlikuju od običnih. Međutim postoje i druge promene na dojkama na koje bi trebalo paziti:

To uključuje:

  • Promena u veličini ili obliku dojki
  • Promene na koži
  • Promena u izgledu bradavica ili iscedak iz bradavice
  • Bol grudima koji ne nestaje nakon odredjenog vremena
  • Čvorići na odredjenim područijima ili zadebljanja tkiva na dojci


Većina novih čvorića ili druge promene na grudima nisu ozbiljni i mogu se lako lečiti, ako je to potrebno. Ukoliko se dokaže da je rak, tada postoji vrlo dobra šansa za uspešno izlečenje.To je razlog zašto je važno imati “svest o grudima” i da treba na vreme paziti na bilo kakve promene. Breast angel je potpuno neškodljiv aparat. Infracrvena svetlost duboko prolazi kroz tkivo, dozvoljavajuci nam da vidimo svaku potencijalnu anomaliju. Pregled je kratak i preporučljiv da se radi na svakih 6 meseci. Pregled aparatom “Breast angel” je veoma efikasan, brz, a sto je najbitnije bezbedan i bezbolan.Na početku pregleda se nanosi kontakt gel ispod grudi.Nakon toga, aparatom se izvrsava pregled.

Zamisao o sopstvenom laser centru postojala je u srcu gđe Radmile Baković.U laser centru RB gđa Radmila se stručno  posvećuju svakom klijentu jer radi posao koji voli i koji je ispunjava. Sadržaji koje nude u svom laser centru obuhvataju kompletne tretmane lica, tela, trajne epilacija, pa čak i prevencije od raznih bolesti.Stalna edukacija, opremljenost i angažman, prepoznati su i nagrađeni od strane klijenata koje su se prepustili rukama laser centra RB.Prepustite se i Vi i uživajte u svakom trenutku provedenim kod nas.

http://www.lasercentarrb.com

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar RB

Pohorska 17, stan 2, Beograd
064 373 0404, 011 319 4614

Vaučer važi

do 3.9.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Telefoni: 064 373 0404, 011 319 4614

Slične ponude