490 din za kompletnu depilaciju celog tela toplim ili hladnim voskom po izboru (ruke, noge, plitke, prepone, nausnice + BRAZILKA) u novom LUX salonu ATINA BEAUTY na Novom Beogradu!

3100 DIN
Ponuda je istekla

490 din za kompletnu depilaciju celog tela toplim ili hladnim vosokom po izboru (ruke, noge, plitke, prepone, nausnice+BRAZILKA) u novom LUX salonu ATINA BEAUTY na Novom Beogradu!

Budite deo novootvorenog salona Atina’s Beauty u srcu Novog Beograda. Dopustite sebi da na tren zaboravite na svakodnevicu, brige i probleme. Uživajte u vrhunskim uslugama koje Vam nudi naš tim, a sve to uz proizvode i uređaje poslednje generacije. Rad salona se zasniva na individualnom pristupu uz maksimalnu posvećenost i diskretnost u odnosu prema klijentima. Tretmane obavlja stručno osoblje u relaksirajućem i intimnom prostoru koji je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio svačija čula. Pozivamo Vas da nam učinite to zadovoljstvo i budete jedan od naših vernih, zadovoljnih klijenata! U ovom savremenom svetu, život se odvija brzo, a mi često zatrpani obavezama i ne razmišljamo o sebi. Život je jednostavno postao jedan beskonačan spisak, po kome idemo i rešavamo svakodnevne probleme. Odlazak u kozmetički salon, ne treba da bude još samo jedna stavka na spisku, već znak pažnje koji sami sebi poklanjate. Naša vizija kozmetičkog salona je stvaranje hedonističkog hrama, a to želimo da postignemo preslikavajući činove i dela antičkih bogova u Grčkoj. Naša misija je da Vam ukažemo da čovek zaslužuje da misli na sebe i odvoji vreme da makar na jedan trenutak ne misli na svoje obaveze i konačno se sebi posveti.

http://www.atinasbeauty.rs/
 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Atina Beauty

Nehruova 51a, lokal 71, Beograd
064 342 63 76, 065 513 11 94

Vaučer važi

do 8.10.2016.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt tel: 064/34-26-376

Slične ponude