490 din za lepljivi valjak za uklanjanje nakupljenih trunki i dlačica sa kaputa, garderobe ili tepiha ili sedišta automobila!

Rasprodaja -76 %
2000 DIN
Rasprodato

Lepljivi valjak za uklanjanje nakupljenih trunkčica i dlačica sa kaputa, garderobe ili tepiha i automobila!  Može se koristiti više puta! Valjak je dovoljno nežan i za najdelikatnije tkanine i odeću, a opet dovoljno robustan za cišćenje tepiha ili auta. Idealan je za uklanjanje dlaka, mrvica, peska, prašine i drugih nečistoca sa Vaše garderobe, nameštaja, tepiha, sedišta automobila itd. Nakon cšćenja ga samo treba oprati i prosušiti i spreman je za novu upotrebu. Gumeni prsti služe za češljanje tepiha i vađenja necistoca iz dubine materijala na površinu, gde ih valjak može dohvatiti.

Pakovanje sadrži: lepljivi valjak + manju lepljivu četka za čišćenje

Pitanja

Olgica
14.11.2018. 10:23
Postovani,posto ovaj proizvod prodajete vec skoro goduinu dana molim vas za odgovor: koliko se puta moze koristiti taj valjak? Da li on na sebi ima neski lepljivi materijal koji ce vremenom da se potrosi ili je sastavljen od materijala koji se ne trosi, a uvek ce pokupiti prljavstinu
Kupoman
Olgice,  valjak se može koristiti više puta. Nakon čišćenja ga samo treba oprati i prosušiti i spreman je za novu upotrebu. :-)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija traje do isteka zaliha

Slične ponude