490 din za nadogradnju ili korekciju ili ojačavanje noktiju sa trajnim frenčom ili gelom u boji + ukrašavanje cirkonima u salonu THE WAXING ROOM u Kneza Miloša!

1000 DIN
Ponuda je istekla

490 din za nadogradnju ili korekciju ili ojačavanje noktiju sa trajnim frenčom ili gelom u boji + ukrašavanje cirkonima u salonu THE WAXING ROOM u Kneza Miloša!

Za savršen izgled Vaših noktiju u svakoj prilici, salon The Waxing Room nudi vrhunski manikir i pedikir tretman. U našem radu koristimo visokokvalitetne lakove velikog izbora boja koje su uvek u trendu. Ako želite savršeno nalakirane nokte, čak i do 3 nedelje, naša preporuka je trajni lak, koji se lako skida, bez oštećenja nokatne ploče.Kozmetički salon The Waxing Room je glavni saveznik svih dama u borbi protiv dosadnih i upornih dlačica po telu. Prilikom depilacije u našem salonu koristimo najkvalitetniji topli i hladni vosak koji će Vam obezbediti glatku i negovanu kožu na željenim delovima tela: noge, ruke, leđa, stomak, nausnice...Svim damama koje imaju problem sa celulitom, nudimo efikasan tretman koji kombinuje anticelulit masažu i savremeni anticelulit aparat. Za Vaš privlačan i zavodnički pogled, preporučujemo nadogradnju svilenih trepavica koje se stavljaju direktno na dlaku, a sa njom i otpadaju, tako da ne smetaju očima.

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 56)
MIrela Cist prostor, ljubazna i kulturna zena, perfektna usluga.
Jovana Kvalitet rada

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS The Waxing room

Obilićev Venac 18-20, Beograd

Vaučer važi

do 11.4.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Telefon: 062/332 844

Slične ponude