490 din za SPA ESTETSKI predikir + SPA ESTETSKI manikir (sređivanje, kupka, krema, lakiranje)+(sređivanje i kaliranje) u SL LADY 9 u ZEMUNU!

1400 DIN
Ponuda je istekla

490 din za SPA ESTETSKI predikir+SPA ESTETSKI manikir(sređivanje, kupka, krema, lakiranje)+(sređivanje i kaliranje)u SL LADY 9 u ZEMUNU!

Ruke simboliziraju nežnost, snagu, privrženost i urednost. Analize pokazuju da su ruke vizit karta svakog čoveka. Zbog toga je nastala želja za negovanim rukama i uređenim noktima. Nokti su toliko nezaobilazna kategorija da su postali deo životnog trenda. Negovane ruke i nokti danas više nisu ukras već stalna potreba i odlika stila savremene žene! Klasičan manikir je estetsko-higijensko doterivanje noktiju na rukama i zanoktica oko noktiju. Pod manikir spada odstranjivanje masnih naslaga sa nokatne ploče, potiskivanje ili sečenje zanoktica, oblikovanje noktiju, zatvaranje pora nokatne ploče, nega ispucale i suve kože zanoktica! O stopalima najčešće ne razmišljamo, ali nokte i pete na nogama treba redovno održavati ne samo zbog estetskih, već i zbog medicinskih razloga.  


Ocena ponude

4,4/5 (ocene: 237)
Dolores Ljubaznost djevojke,stručnost,profesionalnost. Opet ću ic tamo.
Miroslav Sve je ekstra kao i lokacija ! Moja preporuka svima.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

SALON ZA NEGU I ODRŽAVANJE TELA STUDIO LEPOTE LADY 9

Prvomajska 2d, Beograd
064/48-49-697

Vaučer važi

do 31.8.2018.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje nekoliko dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme salona: od utorka do nedelje od  11:00h do 21:00h.
  • Kontakt telefon salona: 064/4849-697
  • Ukoliko ne dobijete na broj telefona salona dok traju tretmani, možete poslati broj telefona na email jasmina.susnjar@gmail.com pa će Vas kontaktirati!

Slične ponude