490 din za spa marokanski masažni tretman u trajanju od 70 min za žene (60 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom" +10 min masaža lica, vrata i dekoltea)-SL Shine!

1800 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • spa marokanski masažni tretman u trajanju od 70 min za žene (60 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom" +10 min masaža lica, vrata i dekoltea)

Arganovo ulje proizvodi se najviše u Maroku gde ga nazivaju tekućim zlatom i upotrebljavaju vekovima unazad. U drugim zemljama nosi jos i nazive argan ulje i marokansko ulje. Ovo zaista vredno ulje postalo je jedno od najtraženijih prirodnih sredstava za negu lepote

Relaks masaža je blaga, prijatna, manuelna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje organizma. Izvodi se isključivo blagim i raznovrsnim masažnim pokretima, uz odgovarajuću muziku i ambijent u cilju što kvalitetnijeg relaksiranja organizma. Otklanja bol, relaksira, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu! Stresne situacije i brige iz svakodnevnog života povlače određeni stepen psihičke napetosti na koje svako od nas reaguje drugačije. Najčešći osećaj je nesumnjivo osećaj nelagodnosti, propraćen mišićnom tenzijom, glavoboljom, težinom u nogama i ukočenost u predelu ramena i vrata. To su sve simptomi nepodobni za dobrobit našeg tela. Ova masaža će u Vama sigurno stvoriti osećaj savršenog mira i opuštenosti!

Ocena ponude

4/5 (ocene: 8)
Snežana Solidna ponuda.
Vesna Odlicno, devojka lepo radi, prijatan salon, PREPORUKA !

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sl Shine

Durmitorska 3, Beograd

Vaučer važi

do 30.6.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa marokanski masažni tretman u trajanju od 70 min za žene (60 min relaks masaže celog tela marokanskim "zlatom" +10 min masaža lica, vrata i dekoltea)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezno je sa sobom poneti odštampan vaučer!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 064/4133660, 061/3602383
  • Radno vreme utorak-petka od 11h-19h, subota od 09h-17h, nedelja od 09h-15h!
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude