490 din za tretman lica kiseonikom: čišćenje lica, enzimski piling, aktivator za detoksikaciju, kiseonična maska sa tehnologijom filow BB61 u salonu lepote Almamons dekor!

2500 DIN
Ponuda je istekla

490 din za tretman lica kiseonikom: čišćenje lica, enzimski piling, aktivator za detoksikaciju, kiseonična maska sa tehnologijom filow BB61 u salonu lepote Almamons dekor!

Nedostatak kiseonika rezultata u prevremenim starenjem kože. Osnovni razlog za rano starenje kože lica leži u nedostatku kiseonika u kapilarima u potkožnoj oblasti. Tretman lica kiseonikom dobio je zato reputaciju jednog od najboljih instrumenata za borbu protiv umorne i ostarele kože. Kiseonik razlaže stare ćelije i regeneriše potkožno ćelijsko tkivo, usled čega se ispravljaju bore na licu i vratu, nestaje dupli podbradak i smanjuju "kesice" ispod očiju, a koža postaje glatka i jedra, zahvaljujući stimulaciji ćelijskog metabolizma. Ovaj izuzetno prijatan i blagotvoran tretman za negu i podmlađivanje lica, vrata i dekoltea, dermatolozi širom sveta obavljaju sa velikim zadovoljstvom, a holivudske dive sa Madonom otkrile su da ga već dve godine redovno koriste pre svakog važnog nastupa ili snimanja.Prisustvo kiseonika je preduslov za život svih čelija našeg organizma, a u svrhu podmlađivanja nije dovoljno samo udisati kiseonik, vec je neophodno spolja dodatno dovoditi kiseonik na kožu.

 


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Almamons dekor

Stevana Mokranjca 31 (ulaz kroz frizerski salon Dule), Novi Sad
060/1677-280

Vaučer važi

do 19.3.2016.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 13:00 do 19:00, subotom od 09:00 do 14:00
  • Kontakt telefon salona: 060/1677-280

Slične ponude