490 din za vaučer za popust na Rafting na Tari sa dva noćenja + oprema + takse + prevoz u toku aranžmana za 35 evra ili sve to + džip safari za 65 evra!

Nezaboravna avantura
Uživanje u prirodi
Vrhunska organizacija

Uz vaučer možete odabrati jednu od dve ponuđene opcije:

 • Rafting na Tari sa 2 noćenja + oprema + takse + prevoz u toku aranžmana za 35 evra
 • Rafting na Tari sa 2 noćenja + oprema + takse + prevoz u toku aranžmana + džip safari za 65 evra

Rafting na Tari pravi je izazov za sve ljubitelje avanturističkog turizma, koji žele da dožive neponovljivo iskustvo i aktivni odmor u prirodi. A kada mir i spokoj koji pružaju planinski masivi počnu da vuku iskonske ljubitelje prirode u vama onda rafting u kanjonu Tare treba dopuniti sa džip safarijem i planinarenjem kroz prašumu Perućicu pa sve do Trnovačkog jezera. Zato što pre rezervišite ovaj aranžman po neverovatnoj ceni. Užvaćete u nezaboravnoj rafting avanturi i videti predele poslednje prašume u Evropi „Perućice” i njen vodopada Skakavac, koji je visok čak 73 m. Sa Highlander timom možete posetiti i Trnovačko jezero, koje je zbog svog srcolikog oblika poznato u celoj Evropi i piti vodu sa planinskih izvora. Uzbudljiv provod i mnogo nezaboravnih uspomena i novih prijatelja su zagarantovani. Rezervišite što pre svoj odmor po ovoj neverovatnoj ceni!

Program putovanja za rafting na Tari za 35 evra:

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku!
2. DAN:Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) sledi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina)  sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, badminton, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.
3. DAN: Nakon što se naspavate možete poručiti doručak. Uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava nakon doručka. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – džip safari, pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja. Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vreme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tišini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... šta god da pomislite, znajte da “čuda, zapravo, ne krše zakone prirode “ i uživajte.


Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžment Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dve grupe – pre podne i posle podne.

Aranžman obuhvata:

 • Rafting na Tari
 • Dva noćenja u drvenim bungalovima
 • Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u Vašoj velićini, sigurnosni
 • prsluk, kaciga i veslo)
 • Taksu za rafting u iznosu od 4,50 evra
 • Boravišnu taksu
 • Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Licencirani skiperi za divlje reke
 • Besplatan parking za Vaša vozila

Program putovanja za rafting na Tari + džip safari za 65 evra:

1.DAN: Dolazite u kamp Highlander do 18h (neobavezujuća satnica), a nakon što se smestite u  rezervisani planinski bungalov ukoliko želite možete poručiti večeru. Potom sledi druženje kraj logorske vatre uz muziku.
2. DAN: Doručak za sve koji to žele je u ranim jutarnjim časovima (oko 08h), a potom pripreme za polazak na džip safari i hajking avanturu. Našim terenskim vozilima krećemo u 9h u pravcu Nacionalnog parka „Sutjeska”. Nakon sat vremena vožnje dolazimo do prašume Perućica,najočuvanijeg prašumskog rezervata u Evropi gde ćemo videti i vodopad Skakavac koji je visok 73m. Zatim sledi poseta vidikovcu na Prijevoru, platou ispod Maglića, najveće planine u BiH, odakle put nastavljamo prema Trnovačkom jezeru (1,30h hoda). Na jezeru pravimo pauzu za kupanje i odmor. Povratak u kamp Highlander je predviđen za 17h gde je organizovan tradicionalni ručak. Ukoliko ste zainteresovani možete poručiti ručak pre odlaska na džip safari u NP Sutjeska. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka gosti mogu uživati u šetnji pored reke, društvenim igrama ili u nekoj sportskoj aktivnosti u kampu (odbojka, mali fudbal..). Večera za sve zainteresovane je oko 20h, a potom druženje uz logorsku vatru i muziku.
3. DAN: Nakon što gosti kampa završe doručak (oko 8h) slijedi preuzimanje opreme za rafting (sigurnosni prsluk, kaciga, neoprensko odelo i obuća, veslo). Već oko 10h krećemo našim terenskim vozilima do Brštanovice koja je polazna tačka za rafting. Vodiči prave raspored sedenja na čamcu i drže kratak kurs/brif o pravilnom sedenju, ponašanju u čamcu i tehnikama veslanja divljom i brzom rekom. Nakon toga sledi rafting najuzbudljivijim delom reke Tare u trajanju od 3 do 4 sata sa pauzama za fotografisanje, plivanje i osveženje. Nakon Tare sledi još 5km raftinga rekom Drinom (kod Šćepan polja, reke Tara i Piva se sastaju i nastavljaju kao Drina) sve do kampa Highlander gde je oko 15h organizovan ručak. Ukoliko želite ručak potrebno je da ga poručite pre odlaska na rafting. Nakon ukusnog tradicionalnog ručka uz sumiranje utisaka i planove za nove avanture aranžman se završava. Prema želji i u dogovoru sa gostima moguće je produži boravak i iskusiti neku novu avanturu – pecanje, jahanje konja, brdski biciklizam, izlete do Sarajeva, Višegrada, Trebinja ili Dolinu heroja. Kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu destinaciju za avanturu, koja pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima. Vreme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamenite svežim vazduhom i jutarnjom rosom. Vreme je da uživate u miru i tišini. Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru Kampa Highlander.... šta god da pomislite, znajte da “čuda, zapravo, ne krše zakone prirode “ i uživajte.


Napomena: U slučaju velikog broja gostiju menadžmet Highlander kampa zadržava pravo da organizuje rafting u dve grupe – pre podne i posle podne.

Aranžman uključuje:

 • Rafting na Tari
 • Džip safari i planinarenje kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica i Trnovačko jezero)
 • Dva noćenja u drvenim bungalovima
 • Kompletnu rafting opremu (neopremsko odelo i obuća u Vašoj veličini, sigurnosni
 • prsluk, kaciga i veslo)
 • Taksa za rafting u iznosu od 4,50 evra
 • Boravišna taksa
 • Taksu za ulazak u NP Sutjeska
 • Taksu za obilazak Trnovačko jezera (pripada Parku prirode Piva CG)
 • Prevoz terenskim vozilima u toku trajanja aranžmana
 • Licencirani skiperi za divlje reke i vodiči za prašumu
 • Besplatan parking za Vaša vozila

Ocena ponude

5/5 (ocene: 12)
Uros Sve je bilo odlicno :)
Tanja Sve je bilo super! Hvala na ponudi.

Pitanja

Bisera Saljovic Nastic
30.5.2021. 19:49
Da li mogu da promenim naknadno ime korisnika vaucera, ako neko bude sprecen?
Kupoman
Bisera, možemo promeniti, samo nam javite broj vaučera i ime i prezime korisnika na čije želite da glasi. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Kamp Highlinder Foča

Bastasi bb, Foča, Bosna i Hercegovina,
+38765475201

Vaučer važi

do 30.9.2021.

Napomene

 • Vaučer plaćate 490 din, u kampu plaćate u zavisnosti od odabrane opcije (35 evra ili 65 evra)!

 • Slobodna mesta možete proveriti putem e-maila adrese info@highlandertim.com. telefona +387 65 475 201,  Vibera ili WhatsApp-a!

 • Vaučeri mogu da se iskoriste od 01.04
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Vaučer važi za jednu osobu!
 • Prevoz do kampa nije deo ponude!
 • Vaučeri važe za radne dane i ti datumi se mogu rezervisati ranije, a vikendi samo 7 dana pred vikend ukoliko ima mesta!
 • Mogućnost doplate za hranu: doručak 6 evra, ručak 12 evra i večera 10 evra
 • Kontakt telefon: +38765475201,
 • Mail: info@highlandertim.com.

Slične ponude