4900 din za dvomesečni kurs stranog jezika po izboru (engleski, nemački, španski, italijanski, francuski-svi nivoi) u Akademiji Noris Group! Popust 51%!

9900 DIN
Ponuda je istekla

Koliko puta Vam se desilo da otputujete u inostranstvo, rešeni da se odlično provedete i upoznate nove ljude i njihov stil života, ali nedugo nakon dolaska na odabrano mesto, prvobitno oduševljenje nestane zbog zbunjenosti i frustracije koju u Vama izazivaju neprepoznatljivi zvukovi, maternji jezik lokalnog stanovništva, koji ama baš ni malo ne razumete i ne govorite?

"Kupoman" i Akademija "Noris Group" su Vam ovom ponudom omogućili da savladate jedan od pet stranih jezika sa popustom od 51% i uštedu od čak 5000 dinara! Iskusni tim predavača svojom orijentacijom na učenika, predanošću i entuzijazmom stvaraju prijatnu atmosferu za rad, što omogućava lakše i brže usvajanje jezika. Grupe su male (najviše 8 polaznika), što omogućava profesoru da posveti dovoljno vremena i pažnje svakom polazniku! Poznavanje jezika predstavlja jedan od osnovnih zahteva u većini oglasa za posao. Nemojte sebi dozvoliti da se nađete u situaciji da propustite priliku za posao o kome ste maštali ili da uskratite sebi neko zadovoljstvo na putovanju samo zbog činjenice da ne znate jezik. Iskoristite naredna dva meseca da savladate engleski, nemački, italijanski, francuski ili španski jezik! Danas Vam nudimo priliku da proširite svoje filološko obrazovanje i počnete učenje stranog jezika i to nivoa koji Vam tačno odgovara ovim intezivnim dvomesečnim kursom pod budnim okom diplomiranih filologa sa višegodišnjim iskustvom, u prostranoj i kompletno opremljenoj školi u samom srcu Beograda!

www.noris.rs

http://www.facebook.com/Noris.group


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Noris Group

Maršala Birjuzova 28a, I sprat,, Beograd
064/639-8349 i noris.belgrade@gmail.com

Vaučer važi

do 29.11.2012.

Napomene

Slične ponude