4900 din za Metatron Hunter-kompletnu dubinsku analizu celog tela svih organskih sistema do DNK analize,(oko 400 nivoa)+gratis plan ishrane + saveti. Pregled radi doktorka!

9000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

U cenu je uključeno:

  • metatron Hunter -kompletnu dubinsku analizu celog tela svih organskih sistema do DNK analize(oko 400 nivoa)
  • gratis plan ishrane
  • saveti

Proverite svoje zdravlje na jedinstven i brz nacin! Bezbolna i pouzdana dijagnosticka metoda otkriva sve promene još u nastajanju, pre nego što osetite bilo koje simptome.  Analiza kao i tretman vrše se odmah, bez štetnih zracenja i bilo kakvih neželjenih pojava. Uporedna analiza stanja pre i posle – odmah pokazuje rezultate prvog tretmana. Pored analize i tretmana, uredaj METATRON identifikovace i koji je preparat najefikasniji za rešavanje vaših zdravstvenih problema. Napredni neinvazivni uređaj za analizu,dijagnostiku i terapiju zdravstvenog sistema, koristeći rezoluciju svetlosnog talasa za skeniranje i otkrivanje funkcionalnog statusa ljudskog tela ili za praćenje postepeno formiranih abnormalnih stanja do osam nivoa strukture organizma.

https://alfabion.rs/

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 19)
Живорад Juče sam bio na pregledu u Alfa Bion Centru, kod doktorice Marije, i veoma sam zadovoljan njenim stručnim (medicinskim) pristupom i ljudskim odnosom prema pacijentu. Na pregledu sam proveo nešto više od sat ipo vremena, što je daleko više nego u bilo kojem domu zdravlja. Cena pregleda, razgovora i medicinskih saveta manja je od cene jednog muškog šišanja u prosečnom beogradskom frizerskom salonu! O uspešnosti same metode još uvek ne mogu da govorim, jer sam tek danas započeo prepisanu terapiju.
Jelena Veoma detaljan pregled. Posvećen pristup doktorke i dobri saveti. Vrlo prijatna atmosfera.

Pitanja

Tina
23.1.2020. 09:01

Poštovani, da li je vaučer neophodno iskoristiti do 31.01.2020.god, ili se pomenuti rok odnosi isključivo na kupovinu istog? U napred hvala na odgovoru.

Kupoman

Tina, potrebno je da iskoristite vaučer do 31.01. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Alfa Bion centar Biorezonantna analiza 011

Paunova 24, Beograd
061/263-43-43

Vaučer važi

do 31.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Metatron Hunter - kompletnu dubinsku analizu celog tela svih organskih sistema do DNK analize(oko 400 nivoa) + gratis plan ishrane + saveti u AlfaBion centru!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 061/263-43-43
  • Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude