4900 din za paket od deset tretmana laserskog lečenja gljivica na nogama za oba pola (efikasno lečenje aparatom koji kombinuje-magnet + crveno svetlo + infracrveno svetlo + laser -Bellissima S!

10000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • paket od deset tretmana laserskog lečenja gljivica na nogama za oba pola (efikasno lečenje aparatom koji kombinuje-magnet+crveno svetlo+infracrveno svetlo+laser)

Lečenju gljivičnih infekcija nokata je neophodno pristupiti ozbiljno, budući da smo sve više suočeni sa porastom broja ovih infekcija.

Zadebljanje nokta, pojava neravnine na površini nokta, promena boje ili odvajanje nokta su gotovo sigurni znaci da seradi o gljivičnoj infekciji i preporučuje se da odmah i bez odlaganja potražite profesionalnu pomoć.

Gljivice se razvijaju u mračnim,vlažnim i toplim sredinama, pa su zato noge i obuća odlično mesto za njih.

Početak gljivične infekcije nokta može se manifestovati kao mala tačka žute ili bele boje, a bez intervencije na sprečavanju infekcije postepeno se može širiti i izazvati podizanje nokta.

Netretirana gljivična infekcija nokta može kasnije dovestii do gubitka nokta i širenja gljivične infekcije na kožu prstiju i nogu.

Lečenje gljivičnih infekcija je najdelotvornije ukoliko se započne u početnoj fazi, dok gljivice ne počnu da zahvataju velike površine.

Tretmanom kojim se vrši lečenje gljivičnih infekcija u početnoj, bezbolno se otklanja inficirani deo površine nokta, a nakon toga se radi serija neagresivnih i bezbolnih tretmana.

Lečenje gljivica se radi i fotodinamskom terapijom koja koristi kombinaciju elektromagnetnih dejstava:

  • Superimpulsno koherentno lasersko zračenje niskog intenziteta (LLLT)
  • Impulsno nekoherentno infracrveno zračenje
  • Pulsirajuću crvenu svetlost vidljivog opsega
  • Stalno magnetno polje

Crvena svetlost uništava gljivice, a fotozračenjem, odnosno stimulacijom regeneracije ćelija ojačava se imunitet i obezbeđuje ponovno povezivanje nokta sa tkivom.

Fotodinamska terapija pojačava snabdevanje ćelija kiseonikom, ubrzava cirkulaciju krvi i limfe, a kao rezultat rezultat dobija se zdrav nokat, vezan za tkivo i imunitet koji štiti od ponovne pojave gljivičnih infekcija.

Pored tretmana za lečenje gljivica, potrebno je nastaviti i brigu o noktima i koži nogu i kod kuće, prema našim savetima.



Ocena ponude

5/5 (ocene: 15)
Jelena Ljubaznost i usluga
Natasa Jednostavnost prilikom dogovaranja i usluga

Pitanja

Valentina
30.8.2020. 00:34
Da li ponuda obuhvata odredjen broj obolelih noktiju?
Kupoman
Valentina, ne, nije bitno koliko je noktiju obolelo, svi nokti se obrađuju ako je potrebno. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Bellissima S

Bulevar Zorana Đinđića 22, Beograd

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: paket od deset tretmana laserskog lečenje gljivica na nogama za oba pola (efikasno lečenje aparatom koji kombinuje-magnet+crveno svetlo+infracrveno svetlo+laser)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon za informacije i zakazivanje: 060/3142678
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer se ne može iskoristiti!

Slične ponude