4900 din za radiotalasno uklanjanje papiloma, fibroma sa jedne regije po izboru: vrata, dekoltea, pazuha ili leđa u ordinaciji dr Milena Džuverović na Košutnjaku!

6000 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Pouzdani lekari
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • Radiotalasno uklanjanje papiloma,fibroma sa jedne regije po izboru: vrata / dekoltea / pazuha ili leđa

U našoj ginekološkoj ordinaciji pružamo vam sledeće ginekološke usluge:

Kompletan ginekološki pregled: Žene u reproduktivnom dobu treba bar jednom godišnje da idu na ginekološki pregled, a u slučaju zdravstvenih problema i češće. Redovnom kontrolom stičete realnu sliku o vašem zdravlju i smanjujete rizik od ozbiljnijih ginekoloških problema.

Ultrazvučni pregled omogućava vam kontrolu i dijagnostiku savremenim uredjajem.

Papanikolau test -Papa test je jednostavan. Uzima se materijal sa grlića i nanosi na mikroskopsku pločicu, te ide u laboratoriju na evaluaciju. U nekim slučajevima se utvrde promene na grliću, a u malom broju i predmaligne promene.

Kolposkopija -Veliki je značaj u prevenciji karcinoma grlića materice i potrebno je na vreme dijagnostikovati eventualni zdravstveni problem. Upotrebom kolposkopa ginekologu je omogućeno da vidi ako ima nekih promena na grliću materice.

Biopsija --U slučaju da postoje neke promene uzima se mali uzorak tkiva, pod lokalnom anestezijom, a potom se šalje na ph analizu.

Intervencije - lasersko uklanjanje kondiloma, bradavica i mekih fibrinoma. Intervencije na grliću materice radiotalasnom tehnikom.

Uzimanje brisa -Kod nas možete uraditi kompletne briseve i to makrobiološke, virusološke, HPV, Chlamidia tr., Mycoplasma h., Ureaplasma ur., bakterijska vaginoza itd.

Praćenje i kontrola trudnoće -Ako očekujete bebu ili planirate proširenje porodice na pravom ste mestu. Potrebno je praćenje i nadzor vašeg stanja i razvoja bebe. Pred vama je 9 meseci koji će doneti mnoge promene. Javite se bez ustručavanja.

Lečenje steriliteta -Toliko želite prinovu, ali ne možete da ostanete u drugom stanju. Neki parovi veoma teško podnose ovu situaciju. Ako nemogućnost začeća već predugo traje, možda bi trebali potražiti pomoć.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 55)
Snežana Vuk Sve
Mirjana Dragojevic Sve je bilo odlično organizovano

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Ginekološka ordinacija dr Milena Džuverović

Arčibalda Rajsa 11 b, Beograd
011/23-81-052, 011/25-08-540

Vaučer važi

do 23.10.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Uklanjanje papiloma, fibroma sa jedne regije po izboru: vrata, dekoltea, pazuha ili leđa u ordinaciji dr Milena Dževerović na Košutnjaku!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno doneti odštampan vaučer!
  • Kontakt telefon: 011/2381-052, 011/2508-540
  • Nakon krajnje označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće koristiti
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude