4900 din za tretman Bell van liposukcije na aparatu najnovije generacije - bezbolan i bez anestezije za brzo mršavljenje u Centru Anahata! Tretman radi doktor!

24000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tretman Bell van liposukcije na aparatu najnovije generacije-bezbolan i bez anestezije za brzo mršavljenje

Neinvazivna procedura za brzo mršavljenje koja prva u svetu koristi široko polje selektivne RF u cilju eliminacije masnih naslaga, bez kontakta.

Oslobodite se masnih naslaga na stomaku i drugim problematičnim regijama . Ne morate da uvlačite stomak da bi ste izgledali atraktivno!

Vežbate redovno jačate trbušne mišiće, pokušavate sa dijetama ali jednostavno se ne možete otarasiti masnih naslaga na stomaku. Ovo nije Vaša krivica jer je ovo najproblematičnija regija.

Dakle postoji Bell van, metoda lečenja koja je bezbolna i ne zahteva anesteziju.

BELL VAN LIPOSUKCIJA - Neinvazivno uklanjanje masnoće na stomaku I butinama sa trajnim rezultatima

Predeo stomaka tretira se Vanquish sondom u polju visoke frekvencije, I dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva. Propustljivost različitih slojeva tkiva je različita, a Vanquish aparat ima sposobnost da automatski podesi frekvenciju tako da prodre u masne ćelije. za okolno tkivo ostaje “slep” , tačnije ne zagreva ga, pa koža, mišići i tetive ostaju netaknuti. Svojom frekvencijom Vanquish deluje isključivo na masne ćelije što dovodi do smanjenja obima u tretiranom predelu za 3 do 8cm već posle prvog tretmana, I do 2kg u težini. Ova tehnologija selektivno zagreva tvrdokorne masne naslage topeći ih,izazivajući apoptozu masnih ćelija ( odumiranje , prim. prev.) a višak se metabolički eliminiše iz organizma.

Kako izgleda tretman? Deo tela koji se tretira postavlja se ispod Vanquish sonde, u polje visoke frekfencije. Dolazi do lokalnog zagrevanja tkiva, koje klijent oseća kao prijatnu toplotu. Terapeut sve vreme stoji pored klijenta, komunicira s njim o senzacijama koje oseća na stomaku i kontroliše temperaturu tkiva kako bi tretman bio što prijatniji. Posle tretmana na tretiranom mestu pojavljuje se blago crvenilo, a tkivo je pomalo osetljivo, ali sve ovo prolazi za nekliko sati.

Šta da radite posle tretmana? Posle tretmana klijent obavezno mora da unose dovoljno tečnosti. Preporučljivo je da to bude obična voda, i to 1,5-2 litra u toku naredna 24 sata. Aerobne aktivnosti, takođe posle tretmana, znatno će poboljšati rezultate.

Koliko je tretmana potrebno? Tretman se sprovodi jednom nedeljno a za postizanje maksimalnih rezultata potrebna su dva do četiri tretmana, što zavisi od toga koliko masnoće treba redukovati.

https://www.facebook.com/anahatacentar/

www.anahata.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Anahata centar za balans i lepotu d.o.o

Vukice Mitrović 22, Beograd
060/75-55-399

Vaučer važi

do 2.9.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman Bell van liposukcije na aparatu najnovije generacije - bezbolan i bez anestezije za brzo mršavljenje
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 061/24-11-271
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanja termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite centar najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude