4950 din za dva noćenja sa doručkom za dvoje u Etno centru Rtanj Balašević na Rtnju! Uživajte na planini u predivnom ambijentu! Popust 46%!

9120 DIN
Ponuda je istekla

Pripremili smo za Vas dva noćenja sa doručkom za dvoje u Etno centru "Rtanj Balašević" na Rtnju! Iskoristite ovu fantasti;nu ponudu da provedete dva prelepa dana na planini u društvu voljene osobe!

Etno centar "Rtanj Balašević" predstavlja izuzetan spoj brojnih prirodnih lepota na jednom mestu u službi vašeg zdravlja, odmora i relaksacije. Sve usluge stoje Vam na raspolaganju 24 sata. Ljubazno osoblje učiniće sve kako bi vam boravak ili samo porodični ručak u etno centru "Rtanj Balašević" ostali u lepoj uspomeni. Na raspolaganju su vam luksuzan SPA centar (sauna, parno kupatilo, jacuzzi, teretana), rekreacija na sportskim terenima (tenis, košarka, mali fudbal, odbojka ili stoni tenis), restoran u kome možete naći veliki izbor tradicionalonih specijaliteta."Hajdučka kuća" - u okviru etno centra na raspolaganju vam je restoran gde vas očekuje odličan izbor jela i pića, dobra usluga i prijtan ambijent. Preporučujemo tradicionalni srpski meni i ukusne specijalitete ovog kraja kao što su: Rtanjska mućkalica sa kačamakom, gibanica sa domaćim kiselim mlekom, rtanjski pileći stek u vinu, čorba od kopriva. Okolina i izleti - Planina Rtanj jedna je od najlepših planina u Srbiji bogata prirodnim resursima. Smeštena je 200 km jugoistočno od Beograda. Severna strana planine prekrivena je šumama i pašnjacima, obrasla autohtonim biljnim vrstama i obiluje izvorima pitke vode. Iz etno centra "Rtanj Balašević" možete da napravite i nekoliko izleta: Gamzigrad (najpoznatije arheološo nalazište na Balkanu, čuveno po tome što je ovde rođen i sahranjen rimski imperator Gaj Galerije), Lazareva pećina - (prepuna neobičnog pećinskog nakita, velikog broja stalaktita i stalagmita kao i u svetu retkih stubova preko 10 metara visine), ekstremni sportovi (okolina Etno centra Rtanj pogodna je za ekstremne sportove kao sto su paraglajding i planinarenje).

http://www.balasevicrtanj.com


Pitanja

Marina
6.3.2013. 00:12
da li se ponuda odnosi na jedan dan za dve osobe ili dva dana za dve osobe ?
Kupoman
Marina, odnosi se na dva dana za dve osobe. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Etno Centar Rtanj Balašević

Magistralni Put bb, Boljevac
030/463 -316, 030/463-088

Vaučer važi

do 4.4.2013.

Napomene

  • Doplata na licu mesta za korišćenje kompletnog welnesa centra za dvoje  (jakuzzi, finska sauna, parno kupatilo) u trajanju od 1h je 1000 din!
  • Rezervacije najamanje 5 dana unapred!
  • Otkazivanje rezervacije najmanje 3 dana unapred
  • Boravišna taksa ( 70 din) i osiguranje (10 din) po danu/osobi  nisu uključeni u cenu i doplaćuju se na licu mesta Ukupno za dvoje za dva dana 320 din
  • Deca od 3 do 5 godina gratis na ležaju, a deca od 5 do 7 god  plaćaju 50% od pune cene, preko 7 godina plaćaju punu cenu (2280 din)
  • Kontakt telefon:030/463 -316, 030/463-088

Slične ponude