4950 din za kardiološki pregled - detaljna anamneza, UZ srca, EKG sa zaključkom i savetima kardiologa u "Puls kardiološkom centru"!

Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Puls kardiološki centar Jurija Gagarina 22m
9900 DIN
Puls Dedinje Neznanog Junaka 15
9900 DIN

U cenu je uključeno:

 • detaljna anamneza
 • merenje pritiska i saturacije
 • EKG
 • ultrazvuk srca
 • pregled kardiologa i zaključak sa savetima

Kardiološki pregled traje okvirno 30 -40 minuta i podrazumeva: otvaranje kartona, uzimanje anamneze, merenje pritiska i saturacije, EKG, ultrazvuk srca, i pregled kardiologa sa zaključkom. Ukoliko koristite medikamente u okviru svoje terapije, pozovite nas kako bismo Vas posavetovali o uzimanju terapije pre pregleda. Na pregled ponesite prethodne izveštaje i spisak lekova koje koristite.

Zašto uraditi kompletan pregled srca u Pulsu?

Uviđajući urgentnu potrebu za visokokvalitetnom brigom za kardiovaskularne bolesnike i želeći da povećamo pacijentima pristup, dijagnostici i terapijama bez čekanja i odlaganja, veoma smo srećni što možemo da predstavimo prvi takav ambulantni kardiološki centar u regionu. Puls kardiološki centar nudi brza dijagnostička rešenja za svakog pacijenta, zajedno sa širokim spektrom minimalno invazivnih operacija (kardiološke intervencije). Centar kombinuje znanje domaćeg zdravstva i međunarodne tehnologije koju smo obezbedili preko našeg holandskog partnera. Puls je zasnovan na priznatom i uspešnom modelu holandskog kardiološkog sistema (CCN – Cardiologie Centre Nederland) koji je vodeći centar u Evropi kada je u pitanju lečenje kardioloških pacijenata a sada sve to imamo u Beogradu na dve lokaicje u A-bloku u Puls kardiološkom centru i na Dedinju - PULS DEDINJE.

U Puls kardiološkom centru, koristeći sva neophodna dijagnostička sredstva i testove, u mogućnosti smo da postavimo dijagnozu u roku od 2h. Koristimo najmoderniju opremu i aparate (ultrazvuk, ekg, ergometar, ct skener, laboratoriju) tako da našim pacijentima možemo pružiti najnaprednija dijagnsotička ispitivanja. Iako tehnologija ima duboke korene u kardiologiji, klinički pregled kardiologa ostaje glavno sredstvo početne dijagnostike.

Naš tim čine vrhunskih stručnjaci sa više od 20 godina iskustva u lečenju i dijagnostikovanju kardiovaskularnih oboljenja.

Ukoliko već imate konstatovan kardiološki problem, kontrole i praćenje stanja su nužne kako bi vaša terapija bila adekvatna a vaše zdravstveno stanje stručno praćeno.

Kod pacijenata koji ne osećaju kardiološke smetnje ( ubrzan rad srca, bol u grudima, aritmije, povišen pritisak..) preventivni pregledi su pravi izbor jer su kod kardivoaskularnih oboljenja najvažniji pravovremena i precizna dijagnostika, terapija i lečenje. Takođe ovaj pregled je namenjen i sportistima i rekreativcima koji žele da provere svoje zdravlje.

U Puls kardiološkom centru nudimo sve kardiološke usluge, dijagnostiku i lečenje kvalitetno, bez čekanja i pod jednim krovom

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Nataša fantastican lekar i kvalitetno medicinsko osoblje
Sanja Dragicevic професионализам

Pitanja

S
1.7.2024. 10:52
Da li je moguće izabrati određenog lekara za pregled?
Kupoman
Za tu vrstu informacije morate kontaktirati kliniku. Puls NBG +38166 6 555 000, Puls Dedinje 381 66 6 555 000

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalna bolnica iz interne medicine

Jurija Gagarina 22m, L11 A-blok, Beograd, Beograd
+38166 6 555 000
office@pulskardioloskicentar.rs

Puls Dedinje

Neznanog Junaka 15, Beograd, Beograd
381 66 6 555 000
info@pulskardioloskicentar.rs

Vaučer važi

do 12.7.2024.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: kardiološki pregled - detaljna anamneza, UZ srca, EKG sa zaključkom i savetima kardiologa  u "Puls kardiološkom centru"!
 • Jedan vaučer važi za jednu oosbu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno je poneti na pregled odštampan vaučer!
 • Preglede obavljaju kardiolozi dr Aleksandar Cicović i dr Tamara Urošević!
 • Kontakt telefoni: 011/7555000
 • Radno vreme: radnim danima od 08h-20h, subotom od 08-15h!
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude