4990 din za dečije foto tapete dimenzija 2.5m (visina) x 2.5m (širina)!

9000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • dečije foto tapete dimenzija 2.5m (visina) x 2.5m (širina)
  • odnosi se na tapete sa slika


Moderno uređen enterijer gotovo da se ne može zamisliti bez foto tapeta. Tapete se na velika vrata vraćaju u domove, ali sada znatno kvalitetnije i raznovrsnije nego nekada. Došlo je do velikih napredaka u ovoj oblasti. Danas je moguće bilo koju fotografiju pretočiti u formu foto tapete.


U radnjama postoji veliki izbor različitih foto tapeta. Razlike postoje kako u prikazanim motivima, tako i u kvalitetu i materijalu od koga su izrađene.

Prilikom izbora svakako vodite računa o tome gde ćete foto tapete postaviti jer motivi na foto tapetama za dečiju sobu nisu prikladni za dnevni boravak i obrnuto.

Lepljenje foto tapeta
Pre lepljenja foto tapeta potrebno je pripremiti zid čišćenjem i popunjavanjem eventualnih pukotina. Sredstvo za lepljenje se priprema rastvaranjem u vodi. Delove foto tapeta je potrebno najpre složiti u jednu celinu, a potom pristupiti lepljenju jednog po jednog dela. Pri lepljenju moraju se pratiti linije koje su prethodno ucrtane na zid kako bi se foto tapete pravilno uklopile.

Foto tapete su tako izrađene da se mogu prilagoditi dimenzijama svakog zida. Motiv je prikazan tako da sečenje do dvadeset centimetara od ivica neće narušiti izgled celokupnog prikaza.

Tokom sušenja foto tapeta potrebno je održavati temperature u prostoriji na 20C. Naglo sušenje na promaji i visokim temperaturama dovelo bi do cepanja i pucanja foto tapeta na spojevima, što bi uništilo celokupan izgled.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

BRENDIRAJME DOO BEOGRAD - ZEMUN

Karađorđev trg 34F, Beograd

Vaučer važi

do 25.2.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Dečije foto tapete dimenzija 2.5m (visina) x 2.5m (širina)!
  • Jedan vaučer važi za jednu od ponuđenih tapeta!
  • Nakon kupovine vaučera potrebno je kontaktirati ponuđača, telefon: 061 2211 226
  • Lepak se dobija besplatno, kao i detaljno uputstvo kako zalepiti tapetu!
  • Tapete su 100% EKO (ne štete deci i ljubimcima, sertifikovana eco boja i papir sa FSC standardom)!
  • Vaučer se ne može koristiti nakon krajnje navedenog roka!

Slične ponude