4990 din za izradu metalokeramičke krunice nemačke Vita keramike u stomatološkoj ordinaciji Denta Sjaj! Popust 45%!

9000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Stomatološka ordinacija "Denta Sjaj" i "Kupoman" Vam nude zdrav, lep i samopouzdan osmeh po ceni od 4900 dinara! Iskoristite popust od 45% i uz uštedu 4010 dinara popravite nedostatak na Vašem zubu koji Vas odavno muči! Osmeh može biti jedno od najjačih oružja u osvajanju naklonosti na ljubavnom, ali i na poslovnom planu. To treba da bude dovoljan motiv da i sami rešite svoj estetski nedostatak. Spremite Vaš osmeh za novo uspešno doba!

Oštećeni  zubi mogu biti obnovljeni ili optički poboljšani sa metalo-keramičkim krunicama. One predstavljaju stomatološke nadoknade koje se postavljaju na prirodne zube i nadoknađuju oštećeno zubno tkivo. Sama osnova metalo-keramičke krunice je metalna kapica, koja prekriva Vaš okrnjeni, polomljeni ili oštećeni zub, a na nju se nanosi pomenuta keramika. Izrađuju se tako da u potpunosti imaju izgled prirodnog zuba, što im i omogućava da ispunjavaju svoju osnovnu namenu - vraćanje prvobitnog oblika zubu na kojem se nalaze! Značajne su u funkcionalnom i estetskom smislu. Funkcionalno nadoknađuju izgubljene ili značajno destruirane zube  čime se preostali zubi rasterećuju sila koje se proizvode u funkciji žvakanja. Estetski se postiže prirodan izgled, a mogu se korigovati i pojedine nepravilnosti zuba. Mislite na Vaše zube!


Pitanja

Nataša
12.10.2013. 09:06

Da li se krunica stavlja i kad je u pitanju izvađen zub? Naime, ja godinama nosim tzv. žabicu na mestu izvađenog zuba, pa me zanima da li to podrazumeva stavljanje 3 krunice? Pozdrav.

Kupoman

Nataša, slobodno dođite u Denta Sjaj na besplatan pregled, doktorka želi da vidi o čemu se radi, kako bi Vam dala pravi savet. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Denta Sjaj

Somborski bulevar 14, Novi Sad
064/3333292

Vaučer važi

do 18.11.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Potrebno vreme za izradu je oko 7 dana!
  • Kvalitet izrade garantuje nemačka Vita keramika!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do petka od 09:00 do 14:30 i od18:00 do 20:00, subota na zakazivanje
  • Kontakt telefon salona: 064/3333292

Slične ponude