5000 din za tri tretmana - podmlađivanje krvnom plazmom u ordinaciji Leona Life na Novom Beogradu!

52500 DIN
Ponuda je istekla
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

 • tri tretmana - podmlađivanje krvnom plazmom

Leona Life je lekarska ordinacija na Novom Beogradu koja u luksuznom i prijatnom ambijentu ,uz savremene medicinske aparate sa iskusnim timom lekara pruzi pacijentima mogucnost da uz pristupačne cene omoguce sebi kvalitetne preglede i dijagnostiku i spreče razvoj težih oboljenja. Ordinacija Leona Life osnovana je sa idejom da se povrati uloga i značaj porodičnog lekara - lekara kome se prvom obraćate kada imate probleme sa zdravljem, koji Vas savetuje, leči, upućuje na dalje preglede i ispitivanja i na kraju sa svim nalazima sprovodi savetovno lečenje, praćenje i poznaje Vas i Vašu porodicu.Kucne posete su nasa preporuka svim teskim i nepokretnim pacijentima koji nisu u mogucnosti da dođu kod nas.Sprečite na vreme dok ne bude kasno!

Podmlađivanje plazmom je najprirodniji i najbezbedniji tretman za podmlađivanje kože, sa minimalnim periodom oporavka.

Iz uzorka krvi pacijenta izdvajaju se trombociti sa faktorima rasta i stem ćelije, koji dovode do regeneracije i remodelovanja kože na potpuno prirodan način, povećavajući elastičnost i volumen kože. Koža postaje podmlađena, glatka i sjajna, a fine linije i bore se značajno redukuju, dajući našoj koži zavodljiv, blistav izgled.

Injekcije su vrlo uspešne u tretiranju proširenih pora, tanke i krte kose, ožiljaka od akni, podočnjaka, kao i u tretiranju finih linija i bora na licu i opuštene kože.

Lepota ovog tretmana je u tome što se koristi sopstvena krv pacijenta, čime su izbegnute alergijske reakcije. Nema stranih ni sintetičkih materija čime su neželjeni efekti svedeni na najmanju moguću meru. Rezultat tretmana je mekana, sjajna, podmlađena koža, koja čitavoj individui daje osvežen i odmoran izgled.

Sam postupak

Za metodu podmlađivanja nije potrebna nikakva specijalna priprema. Prvo se uzme uzorak krvi od klijenta ( oko 10- 20ml), i odnese u laboratoriju. Zatim se krv pripremi ( centrifugira ) i izdvoji tečni deo krvi ( plazma ) od statičnog dela. 

Plazma se pomeša sa anestetikom  ili se koristi anesteticka krema  tako da je tretman bezbolan. Ubrizgava se najmanjim iglama, shodno tome, nema tragova od uboda i  mogućnost ožiljaka. 

Ovim postupkom se na priordan način podstiče regeneracija i oporavak tkiva, smanjuju se bore i poboljšava tonus kože.

Prednosti

 • bezbedna procedura sa minimalnim periodom oporavka
 • 100% prirodan tretman
 • 1 tretman dovoljan za rešavanje mnogih problema kože
 • poboljšanje kvaliteta i tonusa kože
 • bezbedno tretiranje svih tipova kože
 • dugoročan efekat

Kako se tretmanom poboljšava kvalitet kože?

Tretman se sastoji od visoke koncentracije trombocita iz uzorka krvi od samog pacijenta koji oslobađaju faktore rasta. Faktori rasta, oslobođeni od strane trombocita, stimulišu ćelije kože da proliferišu, što dovodi do reparacije i poboljšanja volumena kože kao i podmlađivanja.

Osim toga, faktori rasta stimulišu i proizvodnju novog kolagena, koji povećava elastičnost kože i dovodi do zatezanja.

Koje regije mogu da se tretiraju?

Lice, vrat,dekolte, ruke, kao i drugi delovi tela mogu se uspešno tretirati ovom metodom. tretman daje odlične rezultate, sa minimalnim periodom oporavka i bez ikakvih neželjenih efekata. Koža postaje podmlađena, sjajna i osvežena, fine linije i bore nestaju, a konture lica su redefinisane.

Da li je procedura bezbedna?

Tretman predstavlja potpuno bezbednu, neinvazivnu proceduru, koja daje neodoljive rezultate u tretiranju različitih problema vezanih za kožu.

Da li su rezultati odmah uočljivi?

Rezultati se opažaju odmah nakon tretmana. Zbog aktivnosti stem ćelija u plazmi, koje deluju još oko 3 meseca, početni  efekti  se vide  nakon 6 nedelja a pun efekat posle 3 meseca.

Koliko traju efekti?

U zavisnosti od kvaliteta kože  efekti traju oko 18 meseci. Naravno, to zavisi i od Vaših životnih navika, oštećenja kože. Nije moguće tačno odrediti vreme trajanja efekata, jer ono zavisi od niza spoljašnjih faktora na koje mi ne možemo utiicati, ali možemo ublažiti.

Oporavak

Nakon tretmana, može doći do crvenila kože, manjih otoka i modrica koje su prolazne (1-2 dana ). Većina klijenata se odmah vrati svojim aktivnostima. 

Oprez

Terapija se ne primenjuje u slučaju disfunkcije trombocita, trombocitopenije, sepse

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 76)
Vesna Sve korektno odrađeno i zakazivanje i tretman koji je bezbolan. Doktorka prijatna.
MAJA Sve

Pitanja

Sladjana
27.8.2020. 21:43
Koju regiju obuhvata tretman? Da li samo lice ili i lice i vrat?
Kupoman
Slađana, Ponuda obuhvata i lice i vrat.

Gde iskoristiti vaučer?

Leona Life

Gandijeva 3, Beograd
065/387-73-88

Vaučer važi

do 25.9.2020.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: tri tretmana - podmlađivanje krvnom plazmom
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Kontakt telefon: 065/387-73-88
 • Radno vreme: radnim danima od 09-21h, subotom od 09-21h, nedeljom: ne radimo.
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude