520 din za tretman ultrazvučne nehirurške liposukcije sa lipolizom i limfnom drenažom u salonu lepote D&S Body Studio! Popust 88%!

4500 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Nehirurška liposukcija sa lipolizom predstavlja jednu od najefikasnijih savremenih metoda koje se koriste u borbi protih gojaznosti i celulita. Prilikom tretmana masti se odstranjuju selektivno i ciljano, a u razbijanju celulita pokazuje daleko trajnije rezultate od drugih tehnika. Iskoristite sada popust od 88% i uštedite čak 3980 dinara po tretmanu!

Metoda nehiruške liposukcije i lipolize je:

  • neinvazivna i bezbolna - nema skalpela ni igala, nema otoka, ožiljaka ili modrica, nema bola niti opasnosti od infekcije.
  • efektna i efikasna - značajno redukuje lokalizovane masne naslage sa željenih regija i vraća mladalački izgled regenerisane i zategnute kože.
  • potpuno bezbedna - naučno je zasnovana, klinički testirana i sprovodi se protokolisanim tretmanima.
  • prijatna - pruža osećaj opuštajuće tople masaže.

Ovi tretmani su namenjeni kako ženama tako i muškarcima, zavisno od estetskih potreba. Preporučuje se tretiranje lokalizovanih masnih naslaga na specifičnim regijama tela kao što su stomak, kukovi, zadnjica, noge (butine, listovi, kolena), leđa, ruke (unutrašnje strane nadlaktica, nadlanice) i vrat (podbradak). Optimalni rezultati se postižu najčešće nakon 6 do 8 tretmana koji se rade jednom nedeljno, a rezultati su merljivi već od prvog tretmana. Osim toga, limfna drenaža je nezamenjiv terapeutski postupak za stimulisanje cirkulacije limfe, poboljšanje venske cirkulacije i detoksikaciju organizma. Ona takođe doprinosi boljoj ishrani i regeneraciji tkiva, otklanjanju viška tečnosti i jačanju imunološkog sistema.

"D&S Body Studio" - salon lepote uspešno radi i razvija se sa vizijom da bude prepoznat kao studio koji je savremen, kvalitetan, poverljiv i posvećen svojim klijentima! "D&S Body Studio" je mesto za uživanje i negu Vaše lepote. Prijatan enterijer salona učiniće Vas zadovoljnim i opuštenim a ljubazno i visokoprofesionalno osoblje učiniće sve za Vaš negovan, zdrav i lep izgled. "D&S Body Studio" Vam nudi i širok spektar programa za profesionalnu negu, namenjenih za efikasnu detoksikaciju organizma, toniranje kože tela kao i mršavljenje i oblikovanje figure. Možete se osloboditi celulita i masnih ćelija putem nehiruške metode liposukcije, opustiti se uz relaks masažu, depilirati hladnim ili toplim voskom i još mnogo toga. Profesionalna usluga i pristupačne cene, pravi su razlog da posetite "D&S Body Studio"!


Pitanja

Tatijana
17.6.2012. 16:16

Poštovani, trenutno idem na ručnu anticelulit masažu sa termo pakovanjem i rezultati su već vidljivi (do sada je bilo 5 tretmana, ostalo je još toliko). Fizioterapeutkinja mi je rekla da imam mnogo više masnog tkiva, nego celulita, što mi se čini logičnim pošto \"pomorandžina kora\" lagano nestaje, a višak tkiva je i dalje prisutan. Inače imam normalnu težinu za svoju visinu i, osim u trudnoći (pre 10 godina), nisam nikada imala problem sa kilažom. Međutim, pošto na poslu dosta sedim, a nemam vremena za fizičku aktivnost, tokom godina su se javili jastučići na stomaku, bedrima i tzv. \"jahaće pantalone\". Zato sam mislila da se podvrgnem nekoj od novijih metoda, kao što je ova u ponudi, ali me zanima sledeće: 1. Da li je metoda bezbedna za osobe sa početnim vaskularnim problemima? 2.Koliko tretmana je potrebno za prve retultate? 3. Koliko traje jedan tretman i da li se rade sve regije koje treba tretirati ili samo jedna po izboru? 4. Sa kojim vremenskim razmakom se rade tretmani? Hvala unapred! Tatijana

Kupoman

Tatijana, tretmani su namenjeni zdravim osobama, najbolje da pozovete salon da se konsultujete oko detalja. Rezultati su individualni i vidljivi su već nakon prvog tretmana, preporučljivo je ići  na tretman 1 do 2 puta nedeljno, tretman traje 30 minuta i radi se regija po izboru i tretmani nisu nameljeni za lečenje gojaznosti nego za eliminisanje lokalizovanih masnih naslaga. :)

Gde iskoristiti vaučer?

D&S Body Studio

Vranjska 8, Beograd
061/6239-382, 011/241-4464

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude