5290 din za Gineko-paket za žene (pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i VS +UZ dojki+(kks i urin)+uz abdomena + UZ štitaste žlezde + uz donjeg dela stomaka)+hormoni štitne žlezde-T3, T4, TSH!

Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

 • Gineko-paket za žene (pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i VS +UZ dojki+(kks i urin)+uz abdomena +uz štitaste žlezde+uz donjeg dela stomaka)+hormoni štitne žlezde-T3,T4,TSH
 • na pregled poneti stare nalaze ukoliko imate

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju lekaru ?
Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju. Takođe poređenjem parametara i podataka iz vođene medicinske dokumentacije sa aktuelnim podacima,lekar će moći da prati tok i brzinu lečenja, utiče na korekciju postojeće terapije ili preporuku o dodatnoj djagnostici, što svakako ubrzava proces lečenja i izlečenja.

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 554)
Ivana Izuzetno osoblje, prijatna atmosfera. Svaka preporuka.
Mirjana Ljubaznost, temeljnost, preciznost, izlaženje u susret.

Pitanja

Милица
27.11.2021. 23:37
Poštovani do kada se može iskoristiti kupon? Hvala
Kupoman
Milice, vaučer važi do 12.01.2022. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 12.1.2022.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: Gineko-paket za žene(pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i VS +UZ dojki+(kks i urin)+uz abdomena +uz štitaste žlezde+uz donjeg dela stomaka)+hormoni štitne žlezde-T3,T4,TSH!
 • Obavezno zakazivanje termina unapred!
 • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno poneti na pregled odštampan vaučer!
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h  do 15:00h.
 • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude