5480 din za mega paket pregleda za dame (ginekološki pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i VS + ultrazvuk dojki + (kks i urin) + uz abdomena + uz štitaste žlezde + uz donjeg dela stomaka)!

21910 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

 • mega paket pregleda za dame (ginekološki pregled,ginekološki uz,kolposkopija,PAPA i VS+uz dojki+(kks i urin) +uz abdomena+uz štitaste žlezde+uz donjeg dela stomaka)
 • na pregled poneti stare nalaze ukoliko imate

Zašto je neophodno dostaviti medicinksu dokumentaciju lekaru ?
Osnovna svrha medicinske dokumentacije je da omogući pravilno lečenje pacijenata , kao i praćenje kroz proces lečenja.Kao svojevrsni dokument, prilikom svake posete lekaru, poželjno je dostaviti odgovarajuću medicinsku dokumentaciju, koja se odnosi na prethodne analize, lekarske izveštaje, snimke, opise odgovarajućih dijagnostičkih procedura ( ultrazvučnih pregleda, magneta, skenera i dr). Na ovaj način omogućićete Vašem lekaru lakši i precizniji uvid i Vaše prethodno zdravstveno stanje. Svakako, ono što će lekaru pomoći u isključivanju određenih stanja i lakšem i bržem postavljanju dijagnoze je upravo uvid u prethodno vođenu dokmetaciju. Takođe poređenjem parametara i podataka iz vođene medicinske dokumentacije sa aktuelnim podacima,lekar će moći da prati tok i brzinu lečenja, utiče na korekciju postojeće terapije ili preporuku o dodatnoj djagnostici, što svakako ubrzava proces lečenja i izlečenja.

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)

Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.

Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 798)
vesna Odlična pinuda paketa. Za svaku preporuku
Miroslava Ljubaznost osoblja

Pitanja

Marija
23.10.2023. 10:29
Da li je neko jos imao problem i neprijatnost pri zakazivanju termina u ovoj klinici? Devojka sa kojom sam razgovarala je bila toliko neprijatna i bezobrazna, da me cak i napravila ludom. Jel moguce da su neprijatni zato sto je vaucer kupljen preko kupona? Prvi put koristim ovaj nacin i zanima me da li smo mi kao kupci zasticeni na neki nacin od ovakvog ponasanja? Da li to moze nekako da se sankcionise? Hvala
Kupoman
Poštovana Marija,o kakvoj neprijatnosti se radi i u čemu je bio problem? Možete nam pisati na email info@kupoman.rs

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 13.12.2023.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: Mega paket pregleda za dame (ginekološki pregled, ginekološki uz, kolposkopija, PAPA i VS + uz dojki + (kks i urin) + uz abdomena + uz štitaste žlezde + uz donjeg dela stomaka)!
 • Obavezno zakazivanje termina unapred!
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno poneti na pregled odštampan vaučer!
 • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 8:00h do 20:30h, subotom od 9:00h do 15:00h.
 • odmah po dobijanju vaučera pozvati polikliniku na 011/3285-140, 060/4414-350 radi zakazivanja pregleda!
 • Kontakt telefoni: 011/3285-140, 060/4414-350
 • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude