550 din za radiotalasni lifting lica i vrata u Laser centru Triniti u Nišu!

1200 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • radiotalasni lifting lica i vrata

Radiotalasni lifting lica je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica i vrata. Radiotalasni lifting se preporučuje svim osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju. Mlađe osobe rade preventivno zbog sprečavanja preranog starenja kože, a starije osobe koriste za zatezanje već opuštene kože i uklanjanje bora. Radiotalasi pojačavaju lučenje kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta, hidrantna i bez bora. Putem radiotalasa utičemo na duboko zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, pri čemu popunjavamo bore duboko u unutrašnjosti, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, a dolazi do izražaja podmlađen izgled, obrazi postaju čvršći, a koža lica izgleda sveže.Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana. Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i liniju oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 65)
Dragana Najbolji salon,ljubazno i stručno osoblje,vrhunska usuga u jako prijatnom ambijentu.
Snežana Веома су непосредни, апарат је стварно моћан, имала сам га и сама...но, поента овога је брз и прецизан преглед целог тела и тиме сам задовољна!

Pitanja

Biljana
23.11.2018. 16:10

Da li se samo prijavljujem a plaćam kada iskoristim uslugu,u ovom slučaju radiotalasnilifting lica?

Kupoman

Biljana, potrebno je prvo da kupite vaučer  i nakon plaćanja i dobijanja vaučera kontaktirate Laser Centar Triniti i zakazujete termin za korišćenje vaučera. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Triniti

Strahinjića Bana bb, Niš
064/13-90-584

Vaučer važi

do 21.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: radiotalasni lifting lica i vrata
  • Obavezno zakazivanje unapred (makar dva dana ranije)!
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/13-90-584
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude