580 din za 800 g mešanog mesa za dvoje sa prilogom (ćavap, pljeskavica, pileći batak, rebarca, kobasica)+dve kupus salate + dve teleće čorbe u novotvorenom restoranu ĐUŠINA DUŠA u centru Beograda!

2000 DIN
Ponuda je istekla

580 din za 800 gr mešanog mesa za dvoje sa prilogom (ćavap,pljeskavica,pileći batak,rebarca,kobasica)+dve kupus salate+dve teleće čorbe u novotvorenom restoranu ĐUŠINA DUŠA u centru Beograda!

Restoran nacionalne kuhinje Đušina duša nalazi se u Đušinoj ulici u Beogradu. Na  ulazu u restoran nalazi se starinsko metalno zvono. Na stolovima su karirani stolnjaci, a na meniju jela nacionalne kuhinje. Specijalitet kuće je teletina sa pekarskim krompirom i kajmakom. Iz ponude se izdvajaju i Vojvođanska vešalica i “Đušina šnicla” punjena pešterskim kajmakom i pršutom poslužena sa aromatičnim krompirom. Đušina duša svojim gostima nudi i domaća dnevna jela poput ribića na kajmaku, junećeg gulaša, čorbastog pasulja sa rebarcima, musake...Raznovrstan izbor dnevnih jela nacionalne kuhinje od najkvalitetnih namirnica. Dođite i osetite duh starog Beograda!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Đušina duša

Đušina 10, Beograd
060/44-555-71

Vaučer važi

do 16.5.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezne rezervacije unepred!
  • Kontekt telefon: 060/44-555-71
  • Radno vreme: 09-23h, vikend 09-01h

Slične ponude