580 din za 800 gr CURRY PILETINE za dvoje(pikantno jelo sa đumbirom,paradajzom,belim i crnim lukom,masala začinom i piletinom)+ dva deserta(Banana Halwa)+kupus salata za dvoje u DIWALI PALACE-U!

Kupi za 580 DIN
580 DIN 2710 DIN kupljeno 43 kupljeno Ponuda je istekla
79 %
580 din za 800 gr CURRY PILETINE za dvoje(pikantno jelo sa đumbirom,paradajzom,belim i crnim lukom,masala začinom i piletinom)+ dva deserta(Banana Halwa)+kupus salata za dvoje u DIWALI PALACE-U!

580 din za 800 g CURRY PILETINE za dvoje (pikantno jelo sa svežim đumbirom,paradajzom,belim i crnim lukom,masala začinom i piletinom)+ dva deserta(Banana Halwa) u indijskom restoranu DIWALI PALACE!

Poznati po svojoj čudesnoj navici da svoje emocije izražavaju kroz ukusnu, začinjenu hranu živih boja, stanovnici Indije donose jela koja su vredna pažnje! Danas ne morate ići tako daleko da bi okusili pravu riznicu gastronomskih užitaka jer Vas mi vodimo u restoran tradicionalne indijske kuhinje "Diwali Palace"  u Beogradu.

Jela indijske kuhinje se spremaju brzo i lako, obiluju začinima, svežim povrćem i voćem. Tajna indijske kuhinje leži u delikatnoj upotrebi začina. Nasuprot popularnom verovanju, indijska hrana ne mora da bude ljuta i previše začinjena, da bi se u njoj uživalo. U želji da zadovolje ukuse svojih gostiju, u restoranu "Diwali Palace" nude mogućnost različitih nivoa začinjenosti za skoro sva jela iz jelovnika. Iskusno osoblje rado će vas upoznati sa osobinama i intenzitetom indijskih začina i asistirati u izboru vašeg obroka.

Zakoračite u mistični i autentični svet indijske kuhinje gde se hrana servira kao kulinarsko remek-delo. U restoranu Diwali Palace uživaćete u ukusima indijske kuhinje u elegantnom i intimnom ambijentu. Osetite toplinu i šarm izuzetne i kreativne indijske kuhinje u srdačnoj i prijatnoj atmosferi.

http://www.diwali.rs/

https://www.facebook.com/DiwaliPalace


View Diwali Palace in a larger map

Vaučer važi

od 16.12.2016. do 2.2.2017.

Napomene

  • Obavezne rezervacije unapred!
  • Zvati za rezervacije od 11-15h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučer možete iskoristiti od utorka do nedelje od 12:00 do 20:00
  • Kontakt telefon: 011/3446-235

Gde iskoristiti vaučer?

Diwali Palace
Ljubićka 1b, Dušanovac
Beograd
011/3446-235

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.