580 din za dve karađorđeve šnicle sa tartar sosom i pomfritom + dve teleće čorbe + dve kupus salate u restoranu SAŠA na HIPODROMU!

2000 DIN
Ponuda je istekla

580 din za dve karađorđeve šnicle sa tartar sosom i pomfritom+dve teleće čorbe+dve kupus salate u novootvorenom restoranu SAŠA na HIPODROMU!

Nasred prostora Hipodroma, u zelenilu, nalazi se restoran nacionalne kuhinje ‘Saša’. Tradicionalni specijaliteti od mlevenog mesa, od ćevapa do leskovačkih uštipaka, preko domaćih kobasica i vešalica…to je ono što treba da probate kod ‘Saše’! Takođe, ne zaboravite da pitate i koje je kuvano jelo dana, ukoliko ste raspoloženi za ćufte u sosu ili sarmice u listu vinove loze. A ako ste obrok započeli domaćom rakijom od dunje ili kajsije, nastavili telećom čorbom ili supom, onda ga završite i nekim od tradicionalnih slatkiša: orasnice ili suve pite će zaokružiti doživljaj, ukoliko uopšte budete imali snage za takvu kalorijsku avanturu.U ‘Saši’ ćete zateći trenere koji su došli na piće ili obrok nakon rada sa konjima, ali i poslovne ljude i mlade parove koji su došli da zakažu termin svadbe, koje se u restoranu takođe redovno organizuju. Opušteno i prijateljski nastrojeno osoblje zaokružiće vaš prijatan boravak u ovom pravom domaćem restoranu.

Pitanja

Vladica
20.6.2016. 22:52
Odlicna i obimna hrana

Gde iskoristiti vaučer?

Restoran Saša

Paštrovićeva 2, Hipodrom, Beograd
069/551-50-10

Vaučer važi

do 18.7.2016.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 069/551-50-10
  • Radno vreme restorana je od ponedeljka do nedelje od 08 do 24h

Slične ponude