580 din za dve porcije taljateli sa pršutom u krem sosu (500g)+dve pileće supe + dve paradajz salate u novom LUX restoranu CROSS na VRAČARU!

1780 DIN
Ponuda je istekla

580 din za dve porcije taljateli sa pršutom u krem sosu (500g)+dve pileće supe+dve paradajz salate u novom LUX restoranu CROSS na VRAČARU!

Novootvoreni bar Cross nalazi se u srcu Vračara, na adresi Mileševska 73. Kapacitet ovog kafe bara je 120 ljudi, dok je radno vreme od osam sati do ponoći, vikendom sat duže.

Bar Cross predstavlja novo mesto u centru grada. Enterijer je vrlo specifičan i prilagođen je Vašem potpunom uživanju, a u njemo dominira mnoštvo šarenih boja. Interesantne boje, uz veoma kreativno odrađeno osvetljenje, kao i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zaljubiti već na prvi korak. Ovaj bar izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom. Preko dana u lokalu se pušta lounge muzika, a u večernjim časovima, koketira se i sa klupskom atmosferom zahvaljujući nastupima DJ-eva koji favorizuju elektro zvuk, što i određuje uglavnom ekipu ljudi koja ovo mesto obožava.

Bar Cross je mesto na kom u jutarnjim časovima možete popiti kafu, prelistati jutarnju štampu i prepustiti se čarima užurbanog Beograda. Takođe, idealno je da popodne svratite sa prijateljima i uz omiljeno piće pročešljate sve aktuelne teme, opustite se i uživate, jer ovo mesto nudi sve što je potrebno za uživanje, lep provod i trenutke koji se pamte. Bar poseduje i internacionalnu kuhinju, po vrlo pristupačnim cenama, pa je dobar izbor i kada je hrana u pitanju. Uveče ovaj bar poprima svoj novi oblik i postaje mesto za prave ljubitelje house muzike, za one koji očekuju izuzetno dobar provod uz najbolju muziku. U ovom baru Vam neće trebati mnogo novca da biste se lepo proveli, zato povedite dobro društvo i opustite se.

Ovo je mesto koje je stvoreno za uživanje, opuštanje i nezaboravne provode koji će obogatiti Vašu svakodnevicu. Kada god ste raspoloženi za dobar provod i vrhunsku atmosferu, ovo zanimljivo mesto dočekaće Vas širom otvorenih vrata.  

http://www.cross-caffe.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Grand Cross

Mileševska 73, Beograd
064/904-0-904

Vaučer važi

do 15.9.2016.

Napomene

  • Obavezna rezevacija 1 dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 2 osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Kontakt tel: 064/904-0-904

Slične ponude