580 din za spa relax tretman celog tela za oba pola u trajanju od 60 min hladno-ceđenim uljima kokosa (relax masaža celog tela - 50 min + 10 min masaža glave, lica i dekoltea) - Efektivni pokret!

3100 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • spa relax tretman celog tela za oba pola u trajanju od 60 min hladno-ceđenim uljima kokosa (relax masaža celog tela - 50 min + 10 min masaža glave, lica i dekoltea)

U ponudi imamo neinvazivne i bezbedne metode koje omogućuju da budete zdravi, relaksirani i oslobodite se bola.

Može se raditi masaža celog tela ili parcijalna relax masaža pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica). Pokreti pri izvođenju relaks masaže treba da su spori, nežni, umerenog do blagog pritiska, da potpuno opuste onog ko se masira.

Pre bilo kakve masaže, izbegavajte obilne obroke ili alkohol. Takođe je dobra ideja da pijete dovoljno vode, koja će pomoći vašem telu da se oslobodi toksina.

Dobrobiti relaks masaže?

Kao i kod bilo koje vrste masaže, prednosti relax masaže mogu trajati nekoliko dana nakon tretmana. Poznato je da je stres najveći neprijatelj celokupnog zdravlja osobe, pa se relax masaža preporučuje i radi prevencije bolesti koje mogu biti izazvane stresom i nervnom napetošću.
Masaža poboljšava perifernu cirkulaciju, tonus i izgled kože, smanjuje napetost mišića, uključujući i olakšanje tegoba izazvanih glavoboljom, unapređuje borbu protiv stresa.

Tokom relax masaže, terapeut koristi posebna biljna ulja koja smirujuće utiču na nervni sistem, čime se značajno smanjuju napetost i stres.

Što se tiče same pripreme za odlazak na masažu, najvažnije je da obučete nešto prijatnije što ćete lako skinuti i ponovo obući nakon tretmana. Komunikacija sa terapeutom je od izuzetne važnosti i efikasnost same masaže može zavisiti od toga.

http://efektivanpokret.rs/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 9)
Vesna Savrseno opustanje, odlicna masaza. Preporuka !
Vesna Odlicna masaza, savrseno opustanje. Preporuka !

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Efektivan pokret

Džordža Vašingtona 15, Beograd
062/856-78-22

Vaučer važi

do 31.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: spa relax tretman celog tela za oba pola u trajanju od 60 min hladno-ceđenim uljima kokosa (relax masaža celog tela - 50 min + 10 min masaža glave,lica i dekoltea)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon salona: 064/13-23-550
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude