580 din za ultrazvučno čišćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumima u LC Triniti-Hilandarska ulica!

Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • ultrazvučno dubinsko čišćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumima

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je novi, najbezbedniji i najugodniji način čišćenja i hidratacije kože lica. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica.

Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni, a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica.

Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Penetrirajući efekat ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. Ćelije u dubljim slojevima dobijaju snažnu stimulaciju. Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica.

Nakon što je lice očišćeno nanosi se hijaluron koji hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć ultrazvuka se apsolutno apsorbuje. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osveženje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, čista i elastična.Tretman je veoma prijatan.

Glavne prednosti ovog tretmana su: detaljno čišćenje kože, koža se hidrira, poboljšava se cirkulacija i oksigenizacija, koža se obnavlja i podmlađuje. Nakon ultrazvučnog pilinga ne javlja se nikakvo crvenilo. Može se neometano nastaviti sa dnevnim aktivnostima.

Ovakav tretman čišćenja lica se preporučuje svim uzrastima, namenjen je za oba pola, posebno je pogodan za osobe sa osetljivom kožom. Preporučuje se set od 6 tretmana koji se rade dva puta nedeljno, a nakon toga jednom mesečno.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 99)
Marijana Odlična saradnja. Devojke su divne i nastavljam da idem kod njih i za ostale veće regije :) super su!
Jadranka HIGIJENA I LJUBAZNOST SU NA NIVOU.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Triniti

Hilandarska 15, Beograd
064/213-18-18

Vaučer važi

do 28.2.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Ultrazvučno čišćenje lica, piling i podmlađivanje sa serumima!
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u salon!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 064/213-18-18
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude